13 aylık oğlum var, gün içerisinde ne kadar saat oyun oynamam gerekiyor onunla, genelde etkinlik yaptığımızda benimle oynuyor sonra tek oynamayı tercih ediyor
2 ay
Cevap
3Cevap
Tek oynuyirsa keyfine bak bacim ilerde dusmuyor yakandan
Bu anneler neden 12 aylık 13 aylık diyor da 1 yaşında demiyor ben bunu anlamıyorum
Kaç aylık diye sorduklarında unutmamak için hastanede işler ay üzerinden yürüyor bide 😂
Anladım, cahilliğimize ver biz bekarlar bilmeyiz 😄
Benimde oğlum 12 aylık en az 3 saat oynuyorum
Sabah uyanıyoruz tüm işlerimi hallediyorum buna kahvaltı temizlik yemek vs vs 1 saat oynuyoruz ondada yarım saat beni dahil ederek yarım saat kendisi oynuyor öğlen uykusundan uyanınca yarım saat beni dahil ediyor ya da 15 dakika sonra kendisi oynuyor ama yanında hep benim olmam şartı ile bazen üzülüyorum benimle oynamıyor diye
Akşam yemeğinden sonra ki kısımda oyuna dahil tabi
Bence ideal ve yeterli
1 yaşinda yani
Evet
Yorulunca kadar. Hem sonra uyur ne güzel
Günde 2 saat yeterlir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
13 aylık bir minikle gün boyu “şu kadar saat oyun” diye katı bir kural yok kanka 🎮👶
En güzeli gün içine yayılmış kısa kısa oyun seansları. 10–15 dakikalık dikkat toplama süresi normal. Sonra tek başına oynamak istemesi de süper bir şey, bağımsızlık gelişiyor.
Beraber basit kule yapma, kitaplara bakma, müzik açıp dans etme, plastik toplarla oynama, kutulara eşya doldur-boşalt tarzı şeyler iyi gider 🔥🧸