nb 9060 falan da baya var herkeste. Nike af1 eskisi kadar çok yok gibi
3 ay
nb 9060 falan da baya var herkeste. Nike af1 eskisi kadar çok yok gibi
Cevap
0Cevap
Amaan hepsi bir moda hepsi bir özentilik sonucta.
birçoğu şık ama
Şık değil toplumum yarattigi bir algi. Nasil nikelar bir zamanlar ayakkabilarin gözdesiyken smdi herkes sambalara yönelio. Nike AF1ler dolaplarda kaldi.
yani aslinda haklisin peki sende var mı herhangi biri
Var evet. Nike AF de var ben eskittim kardesimki daha temiz duruyo. Samba aldim 6 7 ay oldu. Ama illa olsun illa olsun diye degil. Ayakkabi ihtiyacim olunca elimdekide eskidiyse ozaman yeniliyorum.
sendede varmış şimdi :d laf ettin bir miktar ama
Tamamda ben modayi yetismeye calismiyorum. veya yenisi cikti diye evdekini giymeyi birakmiyorum. Elmdekini eskiyene kadar kullanirim ihtiyac olunca gider iyisinden alirim evet o ayri, ama renk renk cesit cesit olsuna da gerek yok
tabi evet bencede fazlasi israf ama birkaç farklı olması lazim çünkü aynısını sık giyince çabuk eskiyor
Amaaaan öyle de gece gece bi ayakkabi konusmadigim kaldiydi 😁😂
ne konusalim istiyosun sdfsf bu site belli zaten
Illa biseymi konusmak lazim kanka oylesine soru cevap iste.
lazim tabi sıkılıyoruz kanka
Al iste otur bi kahve yap anne bababla az sohbet et. Ayakkabi secimleri nasilmis onlari sor 😂😂😂
moralim bozuk onlarla kahvee ictik zaten ya
Hayirdir kanka noldu
elendik liverpoola
Allah baska dert vermesin ya 😂😂😂
asldjkna bak suna sen niye uyumadin
Yatacam kahve icesim varda icsemmiii icmesemmiiii bilemedim 😊😂😂
çalışıyomusun yarın
Yessss. Ama icmekde istyo canim neyse icim gitsin 😂😂
ne is yapiyosun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka sneaker meta’sı değişti biraz 🎮👟
AF1 hâlâ klasik ama artık herkes “herkeste olmayan” parçaya kayıyor. Samba, Spezial, NB 9060 falan daha fresh ve hafif duruyor. AF1 biraz bulky ve eski vibe veriyor. TikTok, Instagram kombin videoları da Samba ve 9060’ı boostladı. Yani moda algoritması AF1’i bench’e çekti diyebiliriz 😄