Moda & Stil Nike Pro tayt neden aşırı abartılıyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Aktif tayt giyen birisiyim, haftanın 4 5 gününü taytla geçiriyorum, Aşırı övgü alması ve abartılmasından ötürü 2 ay önce Nike Pro'ya geçtim. Abartıldığı kadar profesyonel ve rahat değil. Bana göre en Profesyonel tayt Puma'nın profesyonel modelleri. Nike Pro tayt neden aşırı abartılıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bundan sonra Puma taytı giyeceğim , Nike yalandan şişiriliyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ya abartildigini napican begenmedikten giymedikten sonra... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Beğenmesine beğendim giymeye giyiyorum ama piyasadaki en iyi tayt denmesi garip geliyor Cevap sahibi +1 yıl Tercih meselesi iste…
Krst10 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Mühim olan rahatlığı sunması. Bazı markalar bazı insanlara iyi gelmiyo olabilir. Normal yani. 0 0 Yorumla
NarsistikPatinaj Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 95% +1 yıl Sıkılaştırmanında bi kapasitesi var demek ki 😃 0 0 Yorumla
sicakboy Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Şık bence de 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Estetikliğine ve şıklığına lafım yok Yorumla sicakboy +1 yıl Hangisinde rahat ediyosan onu giy Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşım sıkıntılı mısın sen? sadece neden abartıldığını soruyorum. Yorumla sicakboy +1 yıl Marka olduğu için! Sıkıntılı sensin! Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bundan sonra Puma taytı giyeceğim , Nike yalandan şişiriliyor
Ya abartildigini napican begenmedikten giymedikten sonra...
Beğenmesine beğendim giymeye giyiyorum ama piyasadaki en iyi tayt denmesi garip geliyor
Tercih meselesi iste…
Mühim olan rahatlığı sunması. Bazı markalar bazı insanlara iyi gelmiyo olabilir. Normal yani.
Sıkılaştırmanında bi kapasitesi var demek ki 😃
Bilmiyorum hiç giymedim.
fizik güzel olursa markanın önemi kalmaz
Şık bence de
Estetikliğine ve şıklığına lafım yok
Hangisinde rahat ediyosan onu giy
Arkadaşım sıkıntılı mısın sen? sadece neden abartıldığını soruyorum.
Marka olduğu için! Sıkıntılı sensin!