3 ay

Eski sevgilimle toksik ayrıldık, şimdi arkadaşıyla dağ evinde aşk şarkıları açmış, beni kıskandırmak için mi yapıyor?

Eskimle toksiktik öfkeden arkadaşıyla çıktım ancak direkt oyunu sonlandırdım şimdiyse ikisi dağ evindeler ve 2 tane yabancı aşk şarkısı koymuş? Türkçesine bakmadan mı koyuyor anlamadım ancak şarkı sözlerini anlayacağını düşünüyorum turistik yerlerde barmenlik yapıyordu aklıma yanlış şeyler gelmeye başladı. Ya çıkmıştım diğer çocukla canını acıtmak için aşırı beni kırmıştı sonra yapamadım diper çocuga yapamıyorum hala onu seviyorum senden özür dilerim falan dedim destek oldu ve hala o da seni seviyor çıktığımızı bilmesin çünkü hala seni unutmadı bana yaptığın haksızlık ama seni suçlamıyorum sadece konuşun barışın ikiniz içindr bu iyi olacak falan dedi bana konulun ben ikinizi görüştüreyim falan dedi bende yapamam affedemem uzak duracağım sadece demiştim demiş midir

Eski sevgilimle toksik ayrıldık, şimdi arkadaşıyla dağ evinde aşk şarkıları açmış, beni kıskandırmak için mi yapıyor?