Eski sevgilim gizli bi sapık mı?

benim çok yakın benimle yaşıt kız kuzenim var ve bir de benden birkaç yaş büyük bi çocuk var üçümüz aynı iş yerinde çalışıyoruz ben tamamen ona arkadaş gözüyle bakıyordum ama her zaman bana karşı fazla ilgisi vardı aynı şekilde bizimle yaşıt başka bir erkek daha vardı o da kuzenime bu şekilde yaklaşıyodu ve o iki erkek de arkadaştı bi gün ben yokken mesaide kuzenimle ilgilenen çocuğun kuzenime karşı sapık bakışlarını yakalayan müdürümüz çocuğu uyarıyor benimle ilgilenen çocuk da bunu görmüş ama hiçbir şey söylememiş aynı şekilde o çocukla olan arkadaşlığına devam etti biz bi süre sonra benimle ilgilenen çocukla konuşmaya başladık ve her gece kapıma geliyordu gelme dememe rağmen. ben temas seven birisi değilim aşırı temaslar beni özellikle daha yeni sevgililik ve flörtlük aşamasında çok gerer bunu ona da söyledim bana karşı tamam dedi ama hep bir şeyler denediğini fark ediyordum. ben yaklaşmayınca da kuzenime sürekli neden bana yaklaşmıyor diye uzun uzun söyleniyormuş. kuzenim daha çok yeni ona alan tanımıyosun dediğimde de az bile yapıyorum o benim sevgilim tarzında şeyler söylemiş. yani bu davranışlar bana rahatsız edici geliyor sizce normal mi?

Eski sevgilim gizli bi sapık mı?