Çok kısıtlıyor diye 1 ay once ayrıldım ayni mahallede oturuyoruz bakala bile gidemiyorum cunku onumu kesiyor buda bazi wp konuşmaları Sizce takıntılı mı?
Engelle onu her yerden. Cevap bile verme cunku böyleleri umut çıkarıyor. Devam ederse de ailene anlat ve polise git bunlar şakaya gelmez belli olmaz napacağı. Ailen kızsa bile yanında olacaktır.
Bu bildiğin taciz. Sen beni bırakamazsın izn vermem nedir ya böyle saplantı insanlar hayatı zindan ediyor insana... Allah yardımcın olsun ben senin yerinde olsam aileme söylerdim gerekirse onun ailesiyle konuşmasını isterdim.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ailesiyle konuştum o sadece seni dinliyor biz bir şey yapamayız dediler ailemle konuşamam annemle babam ayrı annemle görüşmüyorum babam ise çok sinirli ona anlatamam
Bilemedim ama önünü ne kadar erken alırsan iyi. Benimde bu şekilde bir ilişkim oldu ve ondan sonra 6 senelik ilişkim olmasına rağmen hala izlerdi uzaktanda olsa çok şükür artık bitti ama sana zarar vermemesine dikkat et eper sadece boş lakırdıysa konuşur , konuşur susar... biraz zamana yay bir gör tavrını baktın bırakmıyor baban kızsada gene bir şey yapabilir.
Ailenle konuş hatta polise şikayet et bu psikopata bağlamış kaç kurtar kendini
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ailemle konuşmam annemle babam ayrı annemle görüşmüyorum babam ise çok sinirli zar zor başka şehire uni okumaya geldim polise şikayet etsem bile 2 güne çıkar
Ailenden babandan korkuyorsun sevgili yapmaktan korkmuyorsun🤔 Serbestte kalsa sen şikayet etmelisin ona korkmadığını göster aksi taktirde korktuğunu gösterirsen daha fazla üstüne gelir ve sonu iyi bitmez.
Ailen kızar, söver belki döver ama ondan kurtulmak için bunları göze almalısın o kadar cesaretin yok mu?
Psikopatla savaş sessiz kalma..
Soran
+1 yıl
Daha önce böyle bir soru sormuştum.
Sevgilim takıntılı mı? 5 aylık bir ilişkimiz var bugün evine gittim temizlicektim. (bekar evinde kalıyor) kıyafetlerini katladım çekmeceyi bir açtım içinde benim daha önce kaybolduğunu sandığım eşyalar vardı. (tişort, toka, takılar vs.) yanında ise bildiğiniz her dakika fotoğraflarımı çekmiş yemek yerken, yürürken, yatarken, telefonla oynarken. Kendisi karşı binada da oturuyor camı açtığım zaman otamatik olarak perdeyi açıyorum o arada gizli gizli fotoğrafımı çekmiş ona nevresim takımı almıştım. Inatla benimkini istedi verirken yıkıyım dedim kızdı izin vermedi 3 aydır yıkamıyor. Nedenini sorduğumda kokun gider falan diyor. Goruntulu konuştuğumuz zaman ekran kaydı alıp hepsini flaşh beleğe aktarmış. Napıcam yardım edin nolur? Kıyafetlerime de çok karışıyor kuzenim dahil bir erkekle konuşsam eli ayağı titriyor.
Bu soruyu sorduktan sonra ayrıldım yaptıklarının hiç bir mantıklı açıklaması yok biraz daha peşimi bırakmazsa ailemle konuşucam.
kesinlikle öyle ondan uzak dur her yerden engelle eğer evini biliyorsa hiç bekleme birisinden yardım iste ya da korkuyorsan hiç korkma ailene anlat ne biliyim dava aç uzak dursun senden bundan sana hayır gelmez
0
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aileme anlatamam evimi biliyor hatta karşı binada oturuyor
bak benim ablamın bir arkadaşıda böyle olmuştu çok korkuyodu ailesinden ki onun ailesi bırak sevgiliden erkek lafını bile kulanmalarına izim vermiyordu ama bu konular çok ciddi sana ailenden başka kimse destek olamaz yani hadi kızdılar seni evlatlıktan redetmezler ya boşuna korkma çünkü bu takıntılık kötü sonuçlara yol açabilir ha bu arada soradan ablamın arkadaşıda ailesine haber verdi dava açtılar şu an çok rahat mutlu mesut yaşıyor
Anladım şikayet etsem bile çevresi geniş ve babası her turlu davayı kazanır ailesine söyledim onunla bir tek sen başa çıkabilirsin o sadece seni dinliyor biz bir şey yapamayız dediler 23 yaşında ki eşek kadar adama ben mi sahip çıkıcam gerçekten yoruldum.
ne olursa olsun lütfen böyle yapma sen yinede haber ver inan onlar elinden geleni yapar seni kurtarırlar yanlız kalma korktuğunu belli etme sakın çünkü korktuğunu anlarsa üzerine üzerine gelir bir daha söylüyorum sakın kimse söylememezlik gibi bir hata yapma bak gerçekten iyilğini istiyorum istemesem burda bütün vaktimi sana bir şeyler yazmakla geçirmezdim
Teşekkür ederim beni düşünen tek kişisin. Bu mesajlar en basiti bazen kapıma dayanıyor ruh hastası gibi konuşuyor ağladığımı duyunca o da ağlamaya başlıyor benim dayanacak, direnicek gücüm kalmadı. Ne olucaksa olsun artık.
nedemek ben ben yapmam gerekeni yapıyorum. sen tek başına başa çıkamaın zaten dediği gibi ailene haber ver sonra izle bakalım o adam olmayan tacizci bir daha geliyormu
Kişinin sevgilisini kıskanması kisitlamasi normal. Yani senin ne derece etkilendiğin onemli burda. İlişkini sen daha iyi bilirsin. Şu dizilerdeki manyak takıntılı tiplerdense yarın bir gün evlilikte de sıkıntı olur bu.
Emin ol dizidekilerden çok çok daha kötü akşama kadar evimi gözetliyor (karşı komşum) biri geliyor mu diye bir şey çırpıcam diyelim, hemen konuşmaya çalışıyor
Ailene soyle o zmn. Sana istemeden de olsa Allah korusun zarar verebilir. Ama uygun bi dille şöyle önce annene söyle. Erkek genelde bu konularda sinirlidir başlarını belaya sokmasinlar
Annemle babam ayrı anlicağın annemle görüşmüyorum babamda çok sinirli ona anlatamam yiğitin ailesiyle konuştum o sadece seni dinliyor biz bir şey yapamayız dediler 23 yaşında ki eşek kadar adama ben mi sahip çıkıcam gerçekten bıktım artık, yoruldum
Hayır kısıtlama normal değil. Yorumu yazan kişi bu aptala tenezzül etme bu çocuk psikopat aynısı bana da denk geldi. tcvz etti neler yaptı. Bu bir PSİKOPAT. Psikopatlara bayılıyorsan git kendin bul bu NORMAL DEĞİL
Ailesiyle konuştum onunla anca sen başa çıkabilirsin o sadece seni dinliyor dediler 23 yaşında ki eşek kadar adama ben mi sahip çĩkıcam gerçekten bıktım artık
Sırf huzur ve sükûnunu bozmak maksadıyla bir kimseye ısrarla; telefon edilmesi, gürültü yapılması ya da aynı maksatla hukuka aykırı başka bir davranışta bulunulması halinde, mağdurun şikayeti üzerine faile üç aydan bir yıla kadar hapis cezası verilir.
benım sevgılımı gordum resmen o kadar guzel yuregı varkı yıgıt kısısını bende sevgılımı takıntılı sanıp kac kez ayrıldım her seferınde benı bekledı arabada yatttı kapının onunde eger sen bu san verılen degerı takıntı algılıyorsan yanlış bana her seferınde sınırlendı neler dedım yaptım ellerı hep mosmor catlak oldu elınde bana bır kez vurmadı takıntılı ınsanlar canını da yakar unıversıte okuyorum butun unı gruplarında sevgılım var ve bana bırısı cevap verse bana gelıyor kızıyor ben ona cevap vermısım gıbı bu tamamen kıskanclık ve asırı sevgı bebnım ıcın yapmayacagı hıcbırsey yok derdımle dertlenıyor sakın kaybetme pışman olursun
5 aylık bir ilişkimiz var bugün evine gittim temizlicektim. (bekar evinde kalıyor) kıyafetlerini katladım çekmeceyi bir açtım içinde benim daha önce kaybolduğunu sandığım eşyalar vardı. (tişort, toka, takılar vs.) yanında ise bildiğiniz her dakika fotoğraflarımı çekmiş yemek yerken, yürürken, yatarken, telefonla oynarken. Kendisi karşı binada da oturuyor camı açtığım zaman otamatik olarak perdeyi açıyorum o arada gizli gizli fotoğrafımı çekmiş ona nevresim takımı almıştım. Inatla benimkini istedi verirken yıkıyım dedim kızdı izin vermedi 3 aydır yıkamıyor. Nedenini sorduğumda kokun gider falan diyor. Goruntulu konuştuğumuz zaman ekran kaydı alıp hepsini flaşh beleğe aktarmış. Napıcam yardım edin nolur? Kıyafetlerime de çok karışıyor kuzenim dahil bir erkekle konuşsam eli ayağı titriyor. Sence de normal mi?
okudum bıraz ılerıye gıtmıs dedıgın gıbı onu hıc onemseme elbettekı bır zaman sonra bırakır attgı mesajlara bıle vevap verme sevgılım var da deme onu kıskırtır bu tamamen bırak kendı halıne dıkkat et bu arada kendıne