Aylar önce ayrıldık arkadaslar Şu an bile kızlarda var eğleniyo bir gece klübünde baska arkadasından baktım kendi hesabı gizli ben umursamıyor gibi davranıyorum sessizliğe büründüm kendi hayatıma bakıyorum alıştım. Cok geceler ağladım üzüldüm o gezerken eğlenirken ben cok ağladım yeni toparlanıyorum kendide Şu an eğlencede neden orada oldugu halde bana istek atmış neden olabilir 3 gündür istek atıyor instagramdan?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Valla benim o adam gibi kardrşim abim olsa reddederdim.
Yani cok saçma soğudum zaten ben yasımı tutarken o keyfine baktı ama anlamıyorum canım galiba atıyo istek sürekli
alkollü mekanda mı?
Evet alkollü
bak aynısını ben yapıyordum. mesela bir mekana gidiyorduk alkol alıyorduk sonra etrafa bakıyordum ordaki kızlara vs. hepsi özür dilerim yolunda aş. sonra aklıma ayrıldığım ama hala sevdiğim kız geliyordu. bulunduğum ortamdaki kadınlardan çok farklı olduğunu anlıyordum. E alkolün de verdiği duygusallıkla mesaj atıyordum falan. bence bir ara konuş. ne istiyorsun diye bir sor
İkimizde cok farklı dünyaların evet insanıyız ben gerçekten gece hayatı olmayan alkol sigara aslan kullanmayan ama onu güldüren eğlendiren biri oldum ben sürekli alkolden rahatsız olduğumu söylerdim zaten neyse ayrıldığımızda ben yasımı tuttum hiçbir ekleme yapmadım zaten tanımadıklarımı eklemem sırf nispet olsun diye erkeklerle aynı ortamda gülüp eglenmedim o ise ben ağlarken arkadasları ve o takıldıkları kızla eve gitmiş yine alkol almış o takıldıkları kızlardan bir tanesinin bugun doğum günü onu kutluyolar bir mekanda ama ben eve gittiği günde daha arkama bakmayacağıma söz verdim aramam ama neden hala istek atıyor mesaj atıyor bana engellemeyeceğim cünkü umursuyor gibi görünmek istemiyorum sizce bir seven erkek ya da kadın bunları yapmasına gerek var mı?
ne zaman ayrıldınız?
2 yıllık bir ilişkiydi kasımda ayrıldık
abi aynı benim yaşadığım şeyi yaşıyor çocuk ya :) yemin ederim bu tesadüf aklımı aldı
Siz kendi cinsinizi bilirsiniz simdi ne yapmaya calışıyo yani 🙄😂 ama umursamıyorum önüme bakıyorum sessiz kalıyorum
özlemiş seni. ona şimdi "yanıma gel" desen helikopter olur gelir :) bak o ne hissediyor biliyor musun? senin değerini anladı. çünkü ayrılık süresi içinde senin gibi birisini görmedi çevresinde. hepsi değersiz gecelik kızlar. ben kendim yaşadım bunu. sonunda da dönmeye yüzüm olmadığı için dönemedim. bu durum da her şey şu an senin elinde. ona gel dersen gelir bir şey demesen gelir mi onu bilemem. ben gidemedim ama
30 yaşında akıllanacağı yok ben ağlarken o eğlendi güldü halende öyle ve hala utanmadan eklediği zaman ekliyo olmaz artık ne kadar hala unutamasamda yavas yavas hayatıma dönüyorum kendim akrep burcuyum sadakat benim icin cok önemli aylarca bekledim saygısızlık yapmadım hiçbir erkege cevap vermedim halende öyle ama o ne yaptı olmaz artık samimiyetine inanmıyorum cünkü cok teşekkür ederim beni dinlediğiniz ve zaman ayırdığınız için onun icin tek diyeceğim ağladığım gözyaşlarımın sebebini sorsun Allah Allaha havel etmekten başka birsey yapamam 🙏🏻
ben de öyle dedim kendime. lan damir ayrıldığında kızı yıktın gittin şimdi ne yüzle karşısısına çıkacaksın dedim. kaç kere kapısından döndüm ama karşısına çıkamadım. kaç gece arabayla mahallesinin orada sabahladım ben bile unuttum. pişman değilim ama çünkü şu an mutlu :) en azından dışardan öyle görünüyor. evlenmiş çocuğu falan olmuş. kader kısmet işleri bu işler. eğer sen "ben elimden gelini yaptım" diyorsan eyv. Allah herkese gönlüne göre birini nasip etsin. Rica ederim sayende anılarım canlandı asıl ben teşekkür ederim sana
Üzdüysem özürdilerim 🙏🏻 bende defalarca uyardım ettim olmadı o beni bildiği icin yine istek atıyordu sinirlenip beddua etmiştim birkaç gün rahat bırakmıştı 3 gündür yine atıyo ama bu sefer sessizim artık tepkisizim içimden gelmiyo yorulmuşum. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim umarım sizde artık olgunlaşmış bir halinizle iyi bir ilişkiniz olur 🙏🏻🥲
Bu arada alkolü kendisi çok arttırdı bunun biten ilişkiyle nedeni olabilirmi aşırı tüketiyor
Her şeyi senin elinde şu an. Gel derse gelecek artık karar senin. Sen ne yapman gerektiğini bilirsin. Hayatta bol bol şans diliyorum sana dikkat et kendine
Çok sağolun sohbetiniz için zaman ayırdığınız için sizde kendinize iyi bakın iyi geceler 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
o şu an deliler gibi seni özlemiş durumda. bu yüzden de alkole vermiş olabilir kendisini ama alkol konusunda net bir şey söyleyemem sana. Ama şunu da es geçmemek lazım. Alkollüyken söylenen şeyleri fazla ciddiye almamak lazım. o yüzden dedim sana onunla bir kere daha yüz yüze görüş diye. gündüz ayık kafayla bir görüş istersen
çağır ve sor ona "ne oldu? ne isityorsun? neden sürekli bana ulaşmaya çalışıyorsun?" bunları sor bence. Kafanda bitirmiş olabilirsin ama yüreğin ne diyor?
Çağıramam İzmir'de yaşıyor yüreğim halen ağlıyo ama dönemem kürkçü dükkanı değilim 😔
eğer gerçekten senin için dönüşü yoksa bu işin her yerden engellemen lazım. bu şekilde ona "artık bitti" mesajı verirsin. sen onu engellemeyince de bir umut diyor o emin ol
Engelleyemem engelleyince hesabımda sürekli akşım engel listesine gidiyo ama dönemem gururum el vermiyo o eglenirken ben agladım kimseye kapımı acmadım engelledim ilkte ama bu seferde aklım hep ona gitti engellemeyince hiç değil önüme bakabiliyorum ben ona bedduamı edip bıraktım hakkımıda helal etmiyorum zaten dedim benim gibi birini üzdüğün icin asla affetmeyeceğim dedim noktaladım zaten
Anladım.
Teşekkür ederim bıkmadan beni dinlediğiniz için :) 🙏🏻
rica ederim :) konuşmak istediğin zaman yazabilirsin bana. iyi geceler