Özellikle futbol oyunlarında bolca yaşanan bir şeydir Ne kadar güçlü gelişmiş olursan ol yetenekli de olsan bazen oyunu sen oynarsın oyun rakibini kazandırana kadar uğraşır 🙄Ne kadar sinir bozucu bir olay
3 ay
Cevap
2Cevap
takılmıyorum pek
Fifa serisinde çok oluyor evet zaten sonra online da deli gibi hile yapıldığını öğrenince bıraktım efootball oynuyorum acayip zevkli
Peste oldum olası bana o futbol hissiyatını vermiyor 🙄Daha çok langırt oynuyormuşum gibi hissettiriyor
Tabi ki siz bilirsiniz ama çok daha gerçekçi bence oynanış açısından 1-1 maçlar oluyor daha ne olsun
Sadece tek paslarla rakip kaleye gidebilmek bana hiç realist gerçekçi hazzı vermiyor O yüzden beni bir türlü sarmıyor sanırım
Evet anladım doğrudur
Futbolda oyun kurmak pas yapmak daha zevkli Pes çok hızlı akıyor arcade moda kaçıyor gibi
Haklısın ama Fifa da online da istediğin kadar taktik yap işe yaramıyor ki efootball da yaptığın zaman bunu hissediyorsun
Ben online çok sevmiyorum zaten çok fazla toksic oyuncu var kanser ediyorlar FIFA oynarsam kariyer modları akar
Evet aynen FİFA online sıkıntı
Fifanin en sevdiğim özellikleri yıllardan beri kariyer modları olması ikinci üçüncü hatta dördüncü liglerin ve lisansların olması Peste uzun zamandır kariyer modları bile yok olduğu zamanlarda da zaten çoğu lig ve lisanslar hiç yoktu Elindeki tek şey UEFA lisansıydı onuda fifaya kaptırdılar 😂
Maalesef böyle az gelişmişlikleri var Pesin ama benim için özellikle online da oynanış ben bu bakımdan çok memnunum
Yani momentum açısından daha iyi olabilir
Görüş için teşekkürler bro
O zaten kesinlikle daha iyi
Rica ederim dostum ne demek ben teşekkür ederim iyi keyifli oyunlar
Teşekkürler dostum da benim sistem iyi değil Mobilden daha çok oyun oynuyorum
Total football'ı duydun mu hiç mobilde
Yok hayır duymadım?
Bir göz atsana momentumu bazen sinir bozucu olabiliyor ama grafikleri oyuncu yüzleri gayet iyi
Mobilde bu oyun
Kariyer modu var offline dereceli maçlar var etkinlikler atremanlar 1v1 2v2 modlar felan
Tamam bakarım teşekkürler
Önemli değil
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Momentum olayı futbol oyunlarında tam bir tilt sebebi kanka 🎮🔥 FIFA26’da bazen rakip bot gibi oynuyor ama oyun onu Messi yapıyor resmen. Sen taktik kasıyorsun ama top sekiyor gol oluyor. Bu durum maçı oynayanın değil kodların kazandığını hissettiriyor ve cidden oyunun tadını kaçırıyor.