Lol oynarken hiç keyifle oynadığımı hatırlamıyorum hep sinirliyim. Oyunu bu kadar ciddiye almak yanlış mı?

Lol oynarken hiç keyifle oynadığımı hatırlamıyorum hep sinirliyim. Oyunu bu kadar ciddiye almak yanlış mı?

Sinirlenmekte haklısın. Bazen bende deli olmuyor değilim. Tamam oyun ama insanın bir süre sonra sinirlenirini bozuyor. Özellikle oyunda hile yapan biri var ise sinirden deliye dönüyorum. Bazen siliyorum çok sinirlendiğim zaman. Oyun bile olsa insanın sinirlenirini alt üst ediyor ya.
Rekabetçi modda sinirlenmem çok normal kim olsa sinirlenir. Bu kadar emek veriyorsun ve karşılığını alamıyorsun yani haklısın boşa zaman kaybı ve çok iyi olduğun maçı kaybediyorsun sinirlenmemek elde değil ki zaten.
EİG için teşekkürler :)
aslında yanlış alt tarafı oyun ama o heyecanla kendini kaybediyorsun dün yaşadım daha valorant oynarken çok tilt oldum fark attığımız oyunu kaybettik takımda ki 1 kişiden dolayı
Cevap
10Cevap
Bende bazen sinirlenirim.
Beni de cs dekiler sinir ediyor ben takımdayken eli boş gibi sıkıyorlar takım değiştirince Allah ne verdiyse saldırıya geçiyorlar çok garip
Nasıl oyun oynadığını biliyorum ben şdjxjdldş evet biraz abartıya kaçıyorsun
Normal lol öyle bir oyun en efendi adamı küfürbaz haydo ya çevirir eskiden çok oynardım artık oynamıyorum denebilir keyif almak için oynanacak bir oyun değil TFT ye sardım son 1-2 senedir.
Oyun oynarken sinirlenmeyen rekabet girmesin o kardeşim yüzünden kaybediyoruz çünkü. Rekabet girerken sinirlenmek şart o heyecanı yaşaman gerek küfür etmen adres felan istemen gerek ki oynayabilesin. Kazanmak her şeyi çözer.
lol de sinirlenmeden oynuyabilen var mı :D
Hahaha bende sinirlenip çıkıyorum oyundan küfür edip
Sinirlenmen normal ama kontrol edemeyip keyif almiyorsan yanlış. Özellikle lol gibi oyunlarda sakin kalamazsan daha çok hata yaparsın.
Öğrendiğim bişi varsa o da sakinliğini korumazsan gelişmen ve zevk alman zorlaşıyo
Eğer oyunu ciddiye alıyorsan çok normaldir ven de öyleyim
Bende valorant ta öyleyim ya
Hayır değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?