Yani bu kadar olmam deri eldiven fazla olmuş ya, zincirli olurdu jdjdj
Şaka bir yana seninle aynı durumda olmam sebebiyle bıraktım, şimdi rahatım. Dün FM görselini bir soruda görünce şeytan bir yokladı ama pas vermedim kendisine 😂
Oyuna bağımlılık seviyem fazla olmasa da, bazen aşırı hızı bir tek aşksızlık krizini kafama taktığım zaman yaparım. Tek başıma isem ve yolu boş bulursam gaza bastıkça basıyorum. Havaalanı yolunda 150 bastım, otoyola çıkarsam ne kadar basarım bilemem. 180'den aşağı basasım yok gibi...
Hayır fazla göstermem ama hallowen gecesi gibi bir partiye çağırılırsam Assassin's Creed suikastçi kıyafetini giymeyi isterdim ama akülü sandalye de nasıl gözükürdüm bilemem 😂
Farklı şeyler, keşfetmeyi severim. Sevgiliyle beraber yapılacak aktiviteler, oyunlar, filmler oldukça eğlenceli. Kaliteli zaman geçirmeyi sağlıyor. İlerde sevgilime bir oyun alıp beraber onunla başlamayı düşünüyorum. 🎮
bazılarında çözümü olmadığını düşündüğüm bağımlılıktır. hele hele bir de piyasada oynayabilecek bir oyun yok iken, tüm zamanını oyun arayarak geçiriyorsan gerçekten durum vahimdir...