Minnacık canı kalan düşmanı takım arkadaşım çaldığında veya başka birisi fark etmez, aşırı sinirleniyorum. Bir de eğlence adı altında oynadığımız oyunlarda saçma bir şekilde hile yapanları görünce kafayı yiyorum😾
Assassin's Creed serisin 2 ve Brotherhood da Ezio nun başka yerlere atlaması, kaçarken tırmanırken başka yere atlama gibi gibi bir çok şey yaşadım ama oyunu bitirdim bir de Brotherhood da at ile birini takip etme görevi beni çıldırttı bir de kule yakma görevinde bir tane yer altında komutan var kaçıyor korkak 3 defa oraya uğradım önünde adamları yoktu bu sefer tak diye silahı ateşledim öldü rahatladım resmen
Bir de Counter-strike 1.6 da CT iken kule alınıyor adam yeri ele geçiriyor bizim takımdan bir tek ben gidip bakıyorum benden başka cesaretli yok o adamı alacak yürek T de aynı şekilde adam giriyor ne gören var ne alan bir de şuna şaşıyorum adamlar nerden vurulduğunu nasıl anlamıyor 🤷♂️😄
bu durumlar her türlü insanı çileden çıkarıyor zaten :) ama yetersiz takım arkadaşlarına her zaman sinirlenmiyorum bazen kızsam da bazen de potansiyellerinin o kadar olduğunu düşünüyorum :D
Oyunun buga girmesi, pingin artması ve wifinin kopup durması. Tabi her tur başına '.. beyler' diyip duranların olması ve küfürbazların oyundan eksilmeyişi de buna dahil ☾
Fazlasıyla oyunda ağzımı açıp bir şey de diyemiyorum. Sırf küfretmedim diye kız olduğumu anlayan bile oldu. Böyle bir oyunda sakin kalmak neredeyse imkansız
Bir arkadaşım yüzünden indirmiştim zaten. Ama sattı 😒 O günden beri de onunla oynamıyorum. Yarı yolda bırakanla ne işim olabilir? Neyse yalnız takılmakta sıkıntı yok sadece arada parazit çıkıyor. Onlar dellendiriyor