Oyunlarda sizi en fazla sinir eden şey ne?
#Soojin #Jende
İnternetin iyi çekmemesi ve toxic kişiler.

Oyunlarda sizi en fazla sinir eden şey ne?
#Soojin #Jende
İnternetin iyi çekmemesi ve toxic kişiler.

Bug yolu ile hile yapanlar in olmasi oyundaki emek ve harcamani boşa çıkartıyor.. düşün sen yillarini ver para harca 3 gülük çar seni bug yaparak geçsin. Her oyunun açığı var. pubg iste hepimzi biliyoruz neden severek oynarken biraktik. kac liramiz yandi... peki zaman? sonra cikar bi arap ya da türk hileli duvar arkasi seni vurur. ben oyunlarda adalet görmedim hepsini biraktim artik
Karakter seçme sırasında direkt kilitleyen kişiler ve oyundan atıp duran neredeyse hiç çekmeyen ağ operatörü beni deli eden şeylerin başını çekiyor. Buna toksiklik yapıp moralleri çökerten takım arkadaşları ve rakipleri de dahil tabi ☯
Cevap
13Cevap
Oyunu bilmeyen kişiler
mütemadiyen ölen takım arkadaşlarımın flame çabası hiç çekilmiyor.
Benim oyunuma denk gelen bot oyunculara katlanamıyorum abi herkes mi kötü oynar çok iyi değil ama iyiyim bana gelen oyuncular ise berbatın berbatı
toxic insanlara katılıyorum çok var maalesef ama ben tekli oynadığım için rahatım takımlı oynamıyorum
online oyunlarda ekip arkadaşımın kolsuz olması
Düzgün bir anlatım olmaması.. Benim oynadığım oyunlarda recipe ler çok önemli..
İyi bir ekran kartımın olmaması 🙄
İnternetin bir anda hiç bir sebep yokken gitmesi, bastığım tuşun calismamasi, oyunun buga girmesi.
oyunu beceremeyin insanların en iyisi onlarmış gibi davranıp yinede oyunu bok etmeleri
Milli dini değerlere küfür
Oyunu satan tipler beni deli ediyor
Trol oyuncular sup alamamak
Yayın bağlantısının kopması
Başsız tavuk gibi ortalıkta dolanan playerler :D
Kolsuz oyuncular, afklar...
Hile yapmayı seven beeen
Çocukların sovmesi
Takımdakilerin kolsuz olması ve toxic ergenler
oyunun buga girmesii
Küfürbaz çocuklar deli ediyor beni
Toxicler