Bilgisayar oyunu çok kasıyor?

Merhaba eminim burada bilgisayardan anlayan birileri vardir :) Ben bugun the sims 3indirdim. Eskiden de vardi gayet guzel oynaniyordu sonra sildim fakat asiri kasiyor. Kasa degisti tabii. Giris ekrani falan tamam normal ama oyunun icine giriyorsun 1 saniyede yapicagin sey inanin 10 saniyede oluyor. Oyunu indirmek icin ram en az 1gb olmaliymis benim 2, ekran karti 128 mb olmasi gerekirmis benimde 178 mb. Bilgisayardan gercekten hic anlamam ki oyunu kuzenim yukledi :DD the sims 4 u de indirdim fakat Can't run ile baslayan bir hata verdi sanirim ekran kartiyla ilgili. Bizim monitor baya eski en az 8-9 seneliktir bu aralarda alamiyoruz maalesef :) Fakat hersey tam yetiyor yer de var, birsuru sey sildim C klosorunun yarisi bos D ise cok cok az biryeri dolu. Ve create sim e giriyorum yine yavas her zamanki gibi. Ekran karariyor geri geliyor bir 30-40 sn bekliyorum kendine gelmesini. Sonra yarattigimin karaketerin boyun alti full siyah oluyor kiyafetlerde sorun yok derisi oyle. "Share, Save" vesayire yerlerinde arkasi siyah oluyor. bir sure sonra karakter tamamen karariyor simsiyah oluyor. Fazla birsey yok pcde internet yavas desem netsiz oynan bie oyun. Lutfen yardim edin cok sıkılıyorum simdiden tesekkurler :))
Bilgisayar oyunu çok kasıyor?