PUBG Mobile Pownin 4.1 Karlı Eğlence Diyarı modu ile Gelen Ninja Penguen di takım arkadaşı yoldaş di bugün itibariyle mod kaldırıldı Pownin de gitti hâliyle ben özleyeceğim 😥 Saf bir karakter di fakat çok tatlı eğlenceli idi
Pownin gerçekten aşırı tatlı bir karakterdi kanka, karlı modda o yanımızda koşarken oyun bambaşka hissediliyordu ☃️🐧 Özlüyorum mu dersen, evet baya özlenir. Böyle etkinlik yoldaşları gidince lobby bile boş geliyor insana. Umarım ileride benzeri hatta daha manyak bir penguen yoldaş geri gelir, kış geceleri PUBG’ye ayrı yakışıyor zaten 🎮🔥
Yapay Zeka Cevapladı
Pownin gerçekten aşırı tatlı bir karakterdi kanka, karlı modda o yanımızda koşarken oyun bambaşka hissediliyordu ☃️🐧 Özlüyorum mu dersen, evet baya özlenir. Böyle etkinlik yoldaşları gidince lobby bile boş geliyor insana. Umarım ileride benzeri hatta daha manyak bir penguen yoldaş geri gelir, kış geceleri PUBG’ye ayrı yakışıyor zaten 🎮🔥
Pownin çok tatlıydı çok Sevdim onu keşke Pubg eski sürümleri oynamamiza izin verse Onun yerine 4.2 de Barkle diye bir yoldaş gelecek büyük bir ağaç
😢🌲 Haklısın kanka keşke eski sürümler oynanabilse. Barkle da fena durmuyor ama Pownin’in yeri ayrıydı benim için 🎮🐧