Ben napicam onu çok özlüyorum?

Sürekli çirkinmiyim diye düşünüyorum napicam ben bide aşık olduğum bi çocuk war hep onu düşünüyorum onu hayal ediyorum 4 senedir ayrıyız onu özlüyorum onunla sarılmayı ve başka şeyleri hayal ediyorum ayıptır söylemesi ama çocuk beni sevmiyor sorun bu lise 4 te ayrıldım başka okula geçtim lise 4 de yollarımız ayrıldı çocukla çocuk abilerime çok benziyo ve inanılmaz yakışıklı bir çocuk ve sorun şu ki hiç aklımdan çıkmıyor napicam ben psikiyatri ilaç tedavisini de bitiriyoruz 2 yıldır başlamışım artık tedavi de sonlanacak napicam ben sürekli aklıma geliyo ona tekrardan yazmayı falan düşünüyorum yine eskiye geri dönecem galiba ailesi en son rahatsız ederseniz bidaha sizi savcılığa vereceğiz demişti yazmaya da korkuyorum napicam ben bi akıl verin sakın ona yaz falan demeyin gururum el vermez sevseydi zaten gelirdi napicam ben bi akıl verin bana yaaaa onu çok özlüyorum hayallerimin prensi ve başkasini da asla istemiyorum derler ya Allah kavuşturmicaği dileği hayal bile ettirmezmiş belki de Allah istedi aynı lise de aynı sınıfta olmamızı belki de onla evlenicez o yüzden onla aynı sınıfta karşılaştık sizde böyle düşünüyor musunuz sizce de Allah kavuştirmicaği dileği hayal ettirir mi?

Ben napicam onu çok özlüyorum?