Sevdiğim kıza sevgi gibi dünyanın en güzel duygusunu hic bir halta yaramayan bir vasfı olmayan hiçlik durumunda olan birisi oldugum icin o sevgiyi değersizlestirip sevdigim kızda anlam bulmasını bekledim ama anladım ki sorun bende en iyisi bundan sonra sevgimi kendi icimde yaşayayım dış dünyaya kapalı bir sekilde ama her seye ragmen insan özlüyor :(
Güncellemeler
+1 yıl
Özür diledim ve bir daha hayatında olmamaya karar verdim ama cok zor onsuzluk.
Beni istemiyor bana karsi herhangi bir bağı veya sevgisi yok boyle bir durumdayken nasil onunla iletisimde olabilirim ki? Ki cuma günü vedalasmistik , helallik aldik birbirimizden ve orada bitti. Bilmiyorum belki intihari da dusunebilirim.
Ne yapayim orada? Hic tanimadigim birisine dert anlatip ilac bagimlisi mi olayim? Ne o ilaclar nede doktor beni kendime tekrar getirebilir bir cagresi yok , Şu an sadece zamanin hizli akmasini istiyorum.
Bu arada belki "sen kimsin de seni ciddiye alacağım" falan diyebilirsin ama eğer bir gün çok çaresiz kalırsan bir dost olarak görüp yazabilirsin çünkü ben de aynı yollardan geçtim ve seni anlıyorum. İlk yazdıklarımdan dolayı da özür dilerim.
En basindan beri sana karsi sen kimsinde seni ciddiye alayim tarzinda bi düsûncem olmadi ki ciddiye alsamda almasamda benim hayatim yine ayni devam ediyor. Yasini sorma sebebim kušak catismasi olayina girmesin hani buyûkler gencleri biraz kücümserler bu konuda o yüzden sordum. Yani bilmiyorum sagol her sey icin.
Ergenlik dönemlerimde ben daha kötüydüm psikoloğa göründüm ilaçla falan tedavi oldum sıkıntılarımı derdimi anlattım iyi geldi ondan tavsiye ettim ve kaç yıldır da ilaç falan kullanmıyorum
Açıktan liseyi bitirdim şu an evde boş boş takılıyorum öyle. Beni hayata biri bağladı aslında bir arkadaş diyelim internet ortamında tanıştık ama ailemden daha çok desteğini arkamda hissettim. ailemin bile anlamadığı dinlemediği dertlerimi onunla çözüme kavuşturdum.
Ya cok merak ediyorum siz nasil bu kadar hayata bagli olabiliyorsunuz? Yani 70 yil yasayip hastalikli , üzûntûlû kederli bir hayat yasayip hasta yataginda ölmek veya iyi veya kötû bir hayat yaşasan bile sonunda òlüp hepsi heba olacak.
Öldürelim mi yani kendimizi? Belki şimdi sürünüyoruz ama yarın gün yüzü görmeyeceğimiz ne malum? Şimdi kesin şey diyeceksin ihtimallerle hayat mı sürdürülür falan :D
Yani yoktan yere nasil mutlu olacan bir sey olabilir ki? Bunun icin bir sebebin mi var? Mesela final macin vardir bol bol antreman yaparsin kazanip mutlu olacagini bilirsin ama diger türlü her sey kötüye giderken , tüm hayat sermayen yok olurken , mutluluk neye dayanarak neye sebeb olup gelecek?
Benim icin her sey anlamsiz :) okuluda saldim , bugun yine bir ogretmen daha okulun basinda 100 lük ogrenciydin simdi sana 40 zor veririm diyorlar noldu sana diyorlar bende artik hic bir seyin anlami kalmadi diyerek gecistiriyorum , bilseler benim inancimin bittigini.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Allahın suçu nedeniyle sevdigim kızdan özür dileyeceğim , hakli miyim?
Bunu sen sordun değil mi?
O sun belli başka hiç kimse bu kadar zavallı değil :D
Zavallilikla ne alakasi var ki?
Sence bu halde olmak zavallılık değil de nedir?
Çaresizlik :)
Kılıf bulma ikidebir yok böyle değersizim yok bir hiçim diye diye psikolojini bozdun iyice :D Burcun ne?
Psikilojim iyi sadece realistim , ve gercek bu , burcla ne alaka?
Doğru gerçekçi birisin :D Alakası olduğundan değil meraktan sordum
Oglak
Anladım sağol
Ne oldu simdi
Bir şey olduğu yok da sen harbiden yazdığın kadar varmışsın :D
Olmasam nie yazayim ki? Bilmiyorum belki intihar da edebilirim.
Kıza yaz geri bence sen ancak o kızın varlığıyla kendine gelebilirsin. Hiç kimse değersiz değildir
Beni istemiyor bana karsi herhangi bir bağı veya sevgisi yok boyle bir durumdayken nasil onunla iletisimde olabilirim ki? Ki cuma günü vedalasmistik , helallik aldik birbirimizden ve orada bitti. Bilmiyorum belki intihari da dusunebilirim.
Saçmalama ya intihar çözüm değil psikoloğa görün bence her iki sorununa da iyi gelebilir
Ne yapayim orada? Hic tanimadigim birisine dert anlatip ilac bagimlisi mi olayim? Ne o ilaclar nede doktor beni kendime tekrar getirebilir bir cagresi yok , Şu an sadece zamanin hizli akmasini istiyorum.
Öyle düşünme. Neyse kendine dikkat et görüşürüz
Sagol bb
Bu arada belki "sen kimsin de seni ciddiye alacağım" falan diyebilirsin ama eğer bir gün çok çaresiz kalırsan bir dost olarak görüp yazabilirsin çünkü ben de aynı yollardan geçtim ve seni anlıyorum. İlk yazdıklarımdan dolayı da özür dilerim.
İyi akşamlar
Yas kac senin?
21
Arkadaş olarak yazarsın dedim de ihtiyacın yok sanırım :D
En basindan beri sana karsi sen kimsinde seni ciddiye alayim tarzinda bi düsûncem olmadi ki ciddiye alsamda almasamda benim hayatim yine ayni devam ediyor. Yasini sorma sebebim kušak catismasi olayina girmesin hani buyûkler gencleri biraz kücümserler bu konuda o yüzden sordum. Yani bilmiyorum sagol her sey icin.
Rica ederim
Sen nasil atlattın?
Ergenlik dönemlerimde ben daha kötüydüm psikoloğa göründüm ilaçla falan tedavi oldum sıkıntılarımı derdimi anlattım iyi geldi ondan tavsiye ettim ve kaç yıldır da ilaç falan kullanmıyorum
Psikologa gitmem de seni dinlerim ama , sen nasil kötü oldun ne yaptilar sana
Benim durumlar karışık ya çok travmam var benim :D
Şu an napiyorsun? Okuyor musun , okudun mu , calisiyor musun? Ve en önemlisi seni hayata baglayan sey ne?
Açıktan liseyi bitirdim şu an evde boş boş takılıyorum öyle. Beni hayata biri bağladı aslında bir arkadaş diyelim internet ortamında tanıştık ama ailemden daha çok desteğini arkamda hissettim. ailemin bile anlamadığı dinlemediği dertlerimi onunla çözüme kavuşturdum.
Neyse daha fazla kafanı şişirmeden yemeği yiyeyim ben :D Görüşürüz
Üni okuyacak misin? Veya hayatini ileri planda nasil sûrdûrmeyi dusunuyorsun?
Onları düşünmedim ama üniyi okuyacağım sonrasında hayat neler getirecek bilmiyorum
Sende bir belirsizlik icindesin anladim ;)
Yok sadece eğitim konusunda kararsızım :D
Ya cok merak ediyorum siz nasil bu kadar hayata bagli olabiliyorsunuz? Yani 70 yil yasayip hastalikli , üzûntûlû kederli bir hayat yasayip hasta yataginda ölmek veya iyi veya kötû bir hayat yaşasan bile sonunda òlüp hepsi heba olacak.
Olmayıp da ne olacağız :D Başka çaremiz yok
Iyide bu care degil ki? Sonuc degismiyor
Öldürelim mi yani kendimizi? Belki şimdi sürünüyoruz ama yarın gün yüzü görmeyeceğimiz ne malum? Şimdi kesin şey diyeceksin ihtimallerle hayat mı sürdürülür falan :D
Yani yoktan yere nasil mutlu olacan bir sey olabilir ki? Bunun icin bir sebebin mi var? Mesela final macin vardir bol bol antreman yaparsin kazanip mutlu olacagini bilirsin ama diger türlü her sey kötüye giderken , tüm hayat sermayen yok olurken , mutluluk neye dayanarak neye sebeb olup gelecek?
Anlaşılan o ki sen bu kararsızlığı bayağı benimsemişsin ne anlatsak boş
Ben kararsiz degilim , realistim ve gelecege odaklîyîm , birde ahiret falan yoksa gecmis olsun vay halimize.
Valla ben bu hayatta aklıma gelen her şeyi yapıyorum iyi ya da kötü takmıyorum. Ahireti de düşünürüz sonra :D
Neyse dizime döneyim ben iyi geceler
Benim icin her sey anlamsiz :) okuluda saldim , bugun yine bir ogretmen daha okulun basinda 100 lük ogrenciydin simdi sana 40 zor veririm diyorlar noldu sana diyorlar bende artik hic bir seyin anlami kalmadi diyerek gecistiriyorum , bilseler benim inancimin bittigini.
Anlıyorum seni bu düştüğün boşluktan sadece sen kurtarabilirsin. İyi geceler
Bende kurtaramam ya neyse. Sagol iyi geceler.