Gamer Uzun zamandır PUBG'ye girmiyorum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaslar uzun zamandir pubg ye girmiyodum bi giriyim dedim iki saat de açıldı dolmasini falan bekledim simdi de giriş sorunu yasiyorum anlayan var mı acaba? Güncellemeler+1 yıl Nerdesiniz ayoll aaaaaaaa Uzun zamandır PUBG'ye girmiyorum? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Allah Allah sorun olmaması lazımdı, sil bı daha yukle olmadı 0 0 Yorumla
korkmaz88 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Dünyanın sonu mu a**** koyayım girme 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Canim sıkiliyo dayiii Yorumla korkmaz88 +1 yıl Sıkı can iyidir canım Yorumla Soran +1 yıl Aynen çok iyi Yorumla korkmaz88 +1 yıl Bak senin canın sıkılmamış olsaydı * sene bu soruyu sormayacaktın ve benimle muhatap olmayacaktınAklın yolu bir Aynen öyle yani Yorumla Soran +1 yıl Senle muhattap olunca noluyo Yorumla korkmaz88 +1 yıl Dünyanın sonu olmadığını anlayacak sin Yorumla Soran +1 yıl Dünyanın sonu değil diye pubg oynamayalim mi yani Yorumla korkmaz88 +1 yıl Oyna banene heri Yorumla
B4ngB4ng Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Oynayalim mi acildiysaa 0 32 Yorumla Soran +1 yıl Acilmiuoo Yorumla B4ngB4ng +1 yıl Sil geri yukle olmaz mi kii Yorumla Soran +1 yıl Hesabım gider Yorumla Soran +1 yıl Yine iki saatte yüklenirse Yorumla B4ngB4ng +1 yıl Hesabina giremiyomusun ki Yorumla Soran +1 yıl Şifre falan lazim oluyo mu çok bilmiyorum ben Yorumla B4ngB4ng +1 yıl Neyle baglandin google ya da faceyleyse olmuyo galiba Yorumla Soran +1 yıl Twitter olmasi lszim Yorumla B4ngB4ng +1 yıl Birlikte oynicaz mi? Yorumla Soran +1 yıl Hayir Yorumla Soran +1 yıl Acilmiyo ztn Yorumla B4ngB4ng +1 yıl Oynayalimm Yorumla Soran +1 yıl Acilmiyoooo Yorumla B4ngB4ng +1 yıl Sen id verr Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum unuttum herseyi bayadir girmiyorumm Yorumla B4ngB4ng +1 yıl Burdan baska ne kullanıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Herşeyi Yorumla B4ngB4ng +1 yıl Hepsini verr :) Yorumla Soran +1 yıl Hayirr Yorumla B4ngB4ng +1 yıl Itiraz etme once burdan baslayalim gizlicik Yorumla Soran +1 yıl Nonoo Yorumla B4ngB4ng +1 yıl Ohh yes come on baybi Yorumla Soran +1 yıl Oh noo Yorumla B4ngB4ng +1 yıl Oyun bozanlik yapma hadi Yorumla Soran +1 yıl Hayır diyorum ya Yorumla B4ngB4ng +1 yıl Hayir deme istee Yorumla Soran +1 yıl Dedim bile Yorumla B4ngB4ng +1 yıl Boyle yapiyosan seninle hic bisey yapilmazmis zatenn Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla B4ngB4ng +1 yıl E oyle baksana onca seyden bi tane yok sanki yicezz Yorumla Soran +1 yıl Yersin belki Yorumla B4ngB4ng +1 yıl Hi hi tabii Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Allah Allah sorun olmaması lazımdı, sil bı daha yukle olmadı
Dünyanın sonu mu a**** koyayım girme
Canim sıkiliyo dayiii
Sıkı can iyidir canım
Aynen çok iyi
Bak senin canın sıkılmamış olsaydı * sene bu soruyu sormayacaktın ve benimle muhatap olmayacaktın
Aklın yolu bir Aynen öyle yani
Senle muhattap olunca noluyo
Dünyanın sonu olmadığını anlayacak sin
Dünyanın sonu değil diye pubg oynamayalim mi yani
Oyna banene heri
Oynayalim mi acildiysaa
Acilmiuoo
Sil geri yukle olmaz mi kii
Hesabım gider
Yine iki saatte yüklenirse
Hesabina giremiyomusun ki
Şifre falan lazim oluyo mu çok bilmiyorum ben