Oyundan bir kız ile Tanıştım ve tanışalı 1 hafta bile olmadı ve senden hoşlanıyorum dedi sizce gerçekmi?

Ben her Zaman ki gibi oyun oynuyorum ve yanımda erkek arkadaşım var birgün oyunda bir kız denk geldi ve sohbet etmeye başladık ikimizde aynanda hem sohbet hemde oyun oynuyoruz ve oyun sonu bizi ekledi ve birlikte oynama devam ederiz dedi übür arkadaşımın sevgilisi var benim yok bende kızın sohbeti sardığı için Instagramını aldım ve ordan konuşmaya devam ettik kız diş stajyerliği yapıyor ve haftanın 2 günü okul çar. per. cum. günleri de çalışıyor ben buna mesaj attığımda ya sabah bakıyor ya da akşam bunun sebebini sorduğumda ise bana İnternet paketi almıyorum gerek duymuyorum evde internet var iş yerinde ise arkadaşlardan actiyorum dedi bana oyundaki übür arkadaşımı sorup duruyordu akşam ne yemek yedin dediğimde bana (arkadaşımın ismini soylemiyecem ondan diye bahsetcem) o ne yapıyor o ne iş yapıyor o yakışıklımi sevgilisi var mı nelerden hoşlanıyor fotoğraflarıni atarmisin bunun gibi sorular soruyor bende arada kalmak için vereyim sana Instagramını git konuş dedim gerek yok o oyuna girince haber et bende geleyim dedi bende dedim arkadaşımda hoşlanıyor bende bu sefer ikisin arasında kaldım ondan ona laf taşıdım anlayacağınız bunu isteyerek yapmadım her ikisininde üzmek istemedim ve artık yeter dedim onu çağircam yerter git konuş ben ikinizin arasında kalmaktan sıkıldım dedim ve bana ben ondan hoşlanmıyorum sadece arkadaşım için sormuştum benim de hoşlandığım biri var zaten dedi bende bu süre zarfında nelerde hoşlanırsın neler yapmaktan işinden olsun günün nasıl geçtiğini yani bı insanı tanımak için sorduğunuz soruları sordum ama benle alakalı sorduğu sorular parmaklarımın sayısını geçmez ne iş yapıyorsun diye bile sormadı ve bana içini döktü işte benim sadece 2 arkadaşım var ikiside kız erkeklerlen konuşmam sadece sevdiğim kişilerle konuşurum benim sevgili olduğum erkekler hep aldattı başka kizlarlan yakaladım yaklaşık benim tahminime göre 5 geçgin ilişkisi olmuş ve son sevgilisinden ayrılma zamanı bizim tanışma günümüze denk gelmis bana işte fotoğraflarını atarmısın merak ettim filan yazdı bende attım ve resimlere cevap dahi vermedi ve o arkadaşımı sordu oyuna gelicenmi gelirse haber et dedi Ben Gine konu açmaya çalışıyorum ve konularda cevap verip öyle kalıyor (ne yapıyorsun şunu) o şekilde kalıyor konu bugün oyuna çağırdım ve oynayalım mı dedim sana bir şey sorucam dedi bende buyur dedim senden hoşlanıyorum dedi bende yeni tanıştık birbirimizi tanımamız gerek dedim ama bu cevabıma çok üzüldü ve Zaten çok önemli değildi boş ver gitsin önemsizdi gibi kelimeler kullanmaya başladı ve şimdi bana reals gönderiyor seni görünce içim rahatlıyor gözlerin çok güzel iste hikaye koymalar olsun not ekleme olsun bunlar oldu ve kız güzel bende hoşlanmadım değil sizce bunun sevgisi gerçekmi degilmi bu arada kız Ankara 'da ben ise Konya'da

Oyundan bir kız ile Tanıştım ve tanışalı 1 hafta bile olmadı ve senden hoşlanıyorum dedi sizce gerçekmi?