6 ay önce valornatta denk geldi sonra arkadaşlık isteği attı. Sonra instagramı falan istedi bayağı arkadaştık dün sevdiğini ağzından kaçırdı aramada. Sizce bu mümkün mü? Yalan mı söylüyor? Sanaldan nede olsa ve daha kötüsü oyundan inandırıcı gibi gelmedi bana. Benim oyunlar dışında arkadaşım bile yok. Çünkü
AI Persona’ya Sor

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hahshdgdh yeni sevgililik veya evlendirme programları oyunlar oldu yav jshshdhdh bana da birisi seni seviyorum benimle çıkmak ister misin demisti pubg de hadhgdhdud sen bana değil pubg avatarima aşıksın diyip reddetmiştim jsjhdhdjd gerçek olabilir veya olmayabilir benden sana tek tavsiye kendini çok kaptırma.
Ve hicbir kız ağzından böyle bir şeyi istemeden kaçırmaz 🤫 bilerek ve isteyerek yapmis...
Kızın insatsı var elimde kızın tipini sesini falan biliyorum ayrıca pubg kadar toxic abaza kitleli bir oyun değil valorant sana seni seviyorum diyen eleman eminin 30 kıza daha yazmıştı bunu benim anlattığım olay daha farklı yinede görüşün için teşekkürler
Gerçekten aşırı farklı sorry...
Büyük ihtimalle o çocuk senin yüzünü bile görmedi oyundan yazdı hatta değil mi?
sosyal medya hesaplarımizin hepsinde ekliydik? 2 ay falan oyun oynadık full. Sonra bana imalarda bulunmaya başladı fakat ben hiç oralı olmadım ve reddettim. Artık konuşmuyoruz.
Sonuç olarak hangi oyundan tanışırsan tanış farketmez.
Gerçekten tek ciddi tavsiyem kendini fazla kaptirmaman
Sesini falan duydu mu ya da tipini gördü mü bir anlık hevestir muhtemelen abartılacak bir şey değil.
Arkadaş olduk baya dedim ya gördüm yani
çok fazla ümitlenme bir anlık heves seni kendine yakın görmüştür o yüzden böyle davranıyor yani gelip geçici bir sevgi bu.
Ümitlenmedim zaten mümkün mü diye sordum her türlü arkadaşlığımız bitti orası kesin
dediğim gibi bir anlık heves bunlar geçici yani İnsanlardan sıkıldığı için seni kendine yakın hissetmiş bu sebeple böyle duygu patlaması yaşamış sana karşı.
Muhabbetiniz iyiyse tanıma fırsatı olduysa duygusu oluşmuş olabilir, şayet benim de 2 yıllık sevgilimle tanismam oyundan oldu😂
Hangi oyun
@mertydff13 trivia crack bilgi oyunu modası geçmiş bi oyun biliyo musun bilmem😄
Duydum da nasıl biseydi hatırlamayadım ses açma vs var mı orda
@mertydff13 yo yo bilgi yarışması ya pubg gibi bişe değil karsina bir oyuncu düşüyor bilemediğinde sıra karsidakine geçiyor kategori kategori sorular var, sadece mesaj bölümü var. Biz başta ordan konuşmaya başladık sonra yavaş yavaş muhabbet ilerledi sosyal medya telefon derken görüştük sevgili olduk 😄
Nerde yaşıyorsunuz ikinzde
@mertydff13 farklı sehirlerimiz ben Ankara o İstanbul
mesaj atarmisin bişey sorcam
@mertydff13 niye buradan soramiyor musun 😄
Özel bişey o yüzden 😂
@mertydff13 ayıp saçma sapan bişey soracaksan özelden de sorma 😄
Ayıp ama saçma sapan değil 😂
Nerden tanıştığının önemi yok iletişimde olunca tanıdıkça oluşur duygular.
Her seni seviyorum diyene inanacksak işimiz var
Evlenirsin artık
Neden olmasın ki o kadar konuşmuşsunuz etmişsiniz
Ergen
Güzel yalan