Yaklaşık iki senedir bir sevgilim var normalde bayan kuaförüyüm bizim de oraya bir tane çalışmaya gelecek olan kız vardı geldi işe girdi birkaç gün devam etti ondan sonra ben de bir gün PUBG oynarken dedi hesabına bakayım ben de verdim baktı dedi beraber oynayalım ben de tamam dedim neyse oynamaya başladık falan filan bir gün saat gece ikide yazdı oyuna gir falan filan birkaç el oyun oynadık ondan sonra geri dedi yarın dükkana erken gel ama ben onu derken hani çekiniyor işe yeni girdi falan o anlamda tek kalmayayim korkar anlamında düşünüyordur diye tamam dedim normalde dokuz 9:30 gibi giderken o gün saat 8:00’de işe gittim kızla yukarıya çıktık az oturduk ondan sonra kız birden elini bacağıma koydu ondan sonra hani tedirgin oldum bir anda öyle yapınca sonuçta hiç tanismiyoruz sonra kolum isirdi parmağımı isirdi elimi isirdi ama çok yavaş isiriyordu hiç canı acıtmıyordu sonra tuttu burnumu isirdi ama Dudağının kenarı dudağıma değiyordu o da bir gaza geldim dudagini aşağıya doğru eğdi ben de kafamı kaldırdım öyle yapınca dudak dudağa geldik bir anda öpüştük ondan sonra devam etti kız gömleğin iki düğmesini açtı ondan sonra olan oldu zaten ve sürekli devam ettik küçükken babam annemi aldattı ekstradan da bir çocuğu varmış zamanında annem üzüldüğü için kız bana dedi diğer sevgilinden ayrıl benle ol ama zamanında annemin yaşadığından dolayı o kız da üzülmesin diye hiçbir şey söyleyemiyorum çok suçluyum biliyorum ama şimdi yaptığımı söylersen o kızın üzülmesi o kadar kötü bir şey ki yani asla istemiyorum biliyorum yapmasaydım diyeceksiniz ama işte o an olan bir şey şimdi işe gitmeyi hiç istemiyorum her gün ağlıyorum kızı aradığında her gün farklı Yalanlar çünkü çok kötü vicdan azabı çekiyorum sevgilimin olduğunu bile bile benle onlar yaptı hala da biliyor ayrıl diyor ama onları yapmaya devam ediyor ne yapacağım ne edeceğim küçükken annemle babam sürekli evde kavga olduğu için asla ilgi gören bir aileden çıkmadım o kız nem aynı bir küçücük bebek gibi dokundu öptüğü kokladı kucağına aldı kucağına dahi aldı bilmiyorum çok farklı hissettim hani sanki küçücük bir bebekmiş şimdi annem beni yeni kucağına alıyormuş gibi ne yapacağım bilmiyorum lütfen sadece cevap verin
Aldatmak
Aldatılmak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Senin yaşadığın durumu PUBG mapinde bir anda crossfire’a yakalanmak gibi hissediyorum, cidden kafanı karıştırmış. 🙇 Ben de geçmişte zorlandığım anlar yaşadım, özellikle aile ortamı sıkıntılıysa insan daha çok boşluk hissedebiliyor. Haklısın, hata olmuş ama gururunu ezmeden çözüm bulman önemli. İşte hayat RPG gibi, zamanında verilen kararlar quest leri etkiliyor. Bu hislerinden dolayı kendini linçleme, vicdan azabı çok insani bir tepki. Kime nasıl davranırsan davran dürüstlüğü elden bırakma. Senin hislerini de düşün, diğer insanları da. Seçenek olarak “Aldatmak” kısmını seçerdim çünkü burada olayın yükü daha ağır. Yine de yeni bir save açmak için vaktin var dostum! 🕹️🧩