DUALARIM HİÇ KABUL OLMUYOR HERŞEY TERSİNE GİDİYOR LANETLİ MİYİM?

Kendimi bildim bileli hayatım hep zorluk içinde geçti, fakat çok güçlü bir kadın olduğum için hep aştım. İşim gücüm yerinde şükür fakat hayatım tersliklerden hiç düze çıkmıyor.5 yıldır namaz kılıyorum, gözümü harama değdirmedim. Başı açık bir kadınım fakat inancım tamdı bugüne kadar. iyiliğim kötü insanları bana karşı iyi yapmıyor. Herkesin gözüne batıyorum sanki. Kimsenin hakkını yemedim, işimde evimde evliliğimde hep dik durdum. Eşime maddi manevi hep destek oldum.5 yıldır dua ediyorum ama hayatım tam düzene girdi diyorum hep terslik. Bıktım artık. Bazen bakıyorum benim tam tersim insanların sorunları benim kadar büyük değil, maddi manevi rahatlar. Yaşıtlarım giyinip ayaklarını uzatıp kafaları rahat kitaplarını okuyabiliyorlar. Ama ben kargaşanın içinde kafa yorgun eve kendimi zor atıyorum işten. sadakatim de tam eşime. Eşimin ailesinden dilim çok yandı, maddi açıdan hiç sorunum yokken evlenince borcun içine girdik yine gıkım çıkmadı ama yaradana her el açtığımda hep biri bitiyor biri başlıyor. Tövbe haşa isyan etmiyorum ama düşünüyorum neden ben diye. Kuranımı okuyorum ruhi daralmalarım bitmiyor boşluktayım çaresizim. Biryerlerde yanlış mı yapıyorum diyorum bulamıyorum. Rüyalarımda ya yılan görüyorum ya karanlık kötü şeyler. Bıktım artık kendimi lanetli hissetmekten. Ben napıcam bilmiyorum.5 yıllık evliyim 5 yıldır zorluk çekmeden gülmedim yemin ederim. Neye inanıcamı şaşırdım herşeyi sorgulamaya başladım nolur bir akıl verin.