BAŞAK BURCU ERKEĞİNDEN HOŞLANIYORUM VE ONU ASLA ANLAMIYORUM?

İş yerinde kalabalık bir ofiste ( yaklaşık 30 kişilik bir ofis), aynı odada birlikte çalışmakta olduğum bir başak burcu erkeğinden hoşlanıyorum (ben yay burcuyum) ve ikimiz de işe başlayalı daha 2 ay oldu yani 2 aydır tanışıyoruz. İlk günden beri bana aşırı derecede bakıyordu nerdeyse gözünü ayırmadan ve bana karşı çok ataktı gelip konuşuyordu, çekinmiyordu. Ve böylece benim de dikkatimi çekmeyi başardı, ben de ondan hoşlanmaya başladım. İşe başlamamızın üstünden 10 gün geçtikten sonra birden değişti. Bakmalarını azalttı ve gizli gizli çaktırmamaya çalışarak bakmaya başladı ve eski ataklığı, yanıma gelmeleri kalmadı, sanki birden utangaç biri oldu. Artık hep gizlice bakıyor kendince ama ben ara sıra yakalıyorum. Bakmayı kestiği gün ben masamda bacak bacak üstüne atmış otururken yanımdan geçiyordu ve istemsizce bacaklarıma baktı ve ben de baktığını yakaladım tahminimce ya bu yüzden bakmayı kesti utandı ya da aynı gün ben onu instagramdan eklediğim için ondan hoşlandığımı anladı ve şımardı. Bilmiyorum hangi nedenden olduğunu ama değiştiği gün sadece bu iki olay oldu. Sonrasında ben de artık ondan hoşlandığım için ona ben adım atmaya başladım. Bu zamana kadar iş vs bahaneleriyle ona yaklaşık 10 kez whatsaptan yazdım ama o bu zamana kadar bana hiç kendi mesaj atmadı. Ama benim her yazmamda gerçekten saçma yerlere bağlayarak konuşmayı kendisi hep uzattı. Daha ikinci mesajlaşmamızda da ben bir tane spesifik bir emojiyi kullanmasını sevmediğimi belirttiğim için o emojiyi kullanmayı kesmişti ve en sevdiğim emojimi aldın benden filan demişti mesajda gülerek. Önem veriyor yani diye düşünüyorum bana. Bir keresinde de benim teklifimle işin olmadığı bir gün çalışalım bahanesiyle benimle buluşup iş yerine geldi ve yanımda aşırı derecede saçmaladı normalde saçmalayan biri değildir duruşuna çok önem verir insan içindeyken imajı çizilsin istemez. Hasta olup işe gelmediği bir hafta olmuştu o hafta da onu ilk kez aradım, ilk kez telefonda konuştuk yani ve benle konuşurken gerçekten sesi heyecanlı, mutlu ve şaşkın geliyordu. Memnun olmuş gibiydi aramama. Bu ve bunun gibi şeyler oldu işte hoşlandığına dair anlam çıkarabileceğim. Sorum şu bu çocuk 10 gün sonra neden değişti neden artık ben adım atıyorum, neden rolleri değiştik? Dediğim gibi ilk on gün o benim konumumdaydı resmen şimdi ben onun konumundayım. Ve sizce bu hareketlerine bakarsak benden hoşlanıyor mu? Ve o kadar mesajlaşmamıza rağmen iş yerinde aynı ofiste olsak da gelip selam bile vermiyoruz birbirimize sanki tanışmıyor gibiyiz işteyken. Bunun sebebi sizce ne olabilir çok mu çekingen acaba? Bu arada kendisi dindar bir aileden gelen muhafazakar birisi ve sanırım bu zamana kadar sevgilisi hiç olmadı. Ortak tanıdıklarımıza kendisini sorduğumda da herkes çok iyi çok saf çocuk dedi onun hakkında. Yani açıkçası şerefsizlik yapmak amacıyla bana ümit verdiğini sanmıyorum, taktik yapacak kadar tecrübeli olduğunu da sanmıyorum zaten aynı odada çalışıyoruz ve çalışacağız on yıllar boyunca. Ama gerçekten anlamıyorum
BAŞAK BURCU ERKEĞİNDEN HOŞLANIYORUM VE ONU ASLA ANLAMIYORUM?