ERKEK KARDEŞİMDEN NEFRET EDİYORUM?

O kadar doldum ki anlatacak kimsemde yok buraya yazmak istedim. Üniversiteye giden bir kardeşim var. Liseyi kopyalarla geçmiş. Üniversite De daha 2. sınıfta 8 ders bırakan. babam asgari ücretle çalışıyor ve biz 5 kişilik bir aileyiz. 300 u kiraya gidiyor. Kardeşim e babam 250 lira gönderiyor ayda 400 lirada burs alıyor. Yozgat gibi yerde söz de yetmiyormuş. Yurttan çıkıp eve çıktı. Babamin madi durumu malum. Kardeşim in cebinde 1000 tl si olmasına rağmen babamdan yaz okulu parasini istedi. Bende babamın durumunu bildiğim için tepki gösterdim kendinden ver diye. Kız arkadasina hediye alicam diye tepki gösterdi. Babamla ikisi üzerime yürüdü. Köpek gibi beslenexegine git çalış dediler. Babamkini biliyorum içi saf sinirliyken söyledi. Ama çok ağrima gitti kaç gündür Allah a canımı al diye yalvariyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Baba parası yiyomusum üniversitem yeni bitti is arıyorum bulamadim. Kardeşim sonra döndü babamla kavga etti para vermiyon diye senin babaliginin felan diye. Çok zoruma gitti babama öyle demesi. babamla annemi köpek gibi azarliyo
ERKEK KARDEŞİMDEN NEFRET EDİYORUM?