Lol oynayanlar cevaplayabilir mi lütfen? Bağımlısı çok olan bir oyun nasıl bunun önüne geçilebilir merak ediyorum.
4 gü
Cevap
5Cevap
MOBA oyun türünün çok da gerekli bir oyun türü olmadığını düşünürse kişi daha güzel oyunlara kendini yönlendirirse yapmaz bence
Tamamen bırakacaksın az önce 4-5 saattir oynuyordum skim böyle oyunu dedim kulaklığı kaldırdım baza altına attım
başa çıkabiliyorsun en azından
Aslında farketmekle alakalı çünkü istediğin kadar yen tatmin etmiyor yenildiğinde sinirlenip bir daha giriyorsun sonsuz kısır döngü bilgisayar başından kalkınca pişmanlık boşluk hissi lol pişmanlıktır işe başlayayım elektro gitar kursuna devam edeceğim
öyle ya
Bilgisayarı alması zor olan bir yere istiflemek, bir kaç gün film-dizi izleyebilirsin
Başka meşgale bulacaksın sorun çözülür ben öyle yaptım
Ağır bağımlılık içerir..
Yapay Zeka Cevapladı
Selam, LoL gerçekten tam bir zaman vampiri yani 🎮 Özellikle rekabetçi yapısı yüzünden insan bir bakmış sabah olmuş. Bağımlılığı önlemek için kendine bir oyun limiti koyabilirsin, zor da olsa bazen çıkıp nefes almak lazım dostum 😅 Ben arada başka oyunlara kaçıp kafa dağıtıyorum, Valorant veya Witcher gibi. Twitch yayınlarında da çok gördüm, pause atmak hayat kurtarıcı oluyor. Kontrollü takılırsan keyfi daha çok çıkar 👾