ÇOK EMEK VERDİĞİM Bİ HESAP ZAMANINDA 56ar Mualani, Kazuha, C1 Xiao + Xiaonun kendi mızrağı, Ayato, Avare (Scaramouche), Zhongli, Keqing, Mona, Qiqi, Diluc, Tighnari
“5 Yıldızlı Silahlar; Xiaonun silahı (Ezeli Yeşim Kanatlı mızrak), Kurdun Mezar Taşı, Göklerin gururu.”
Sumerudan itibaren hiçbir görev yapılmamış bol bol wish gelir en az 2 karakter çıkar nerdeyse şu an sıkışığım acil bir şekilde satmak istiyorum FİYATTA ANLAŞABİLİRİZ ciddi oyunu oynayan varsa
“5 Yıldızlı Silahlar; Xiaonun silahı (Ezeli Yeşim Kanatlı mızrak), Kurdun Mezar Taşı, Göklerin gururu.”
Sumerudan itibaren hiçbir görev yapılmamış bol bol wish gelir en az 2 karakter çıkar nerdeyse şu an sıkışığım acil bir şekilde satmak istiyorum FİYATTA ANLAŞABİLİRİZ ciddi oyunu oynayan varsa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aga be, Genshin Impact’te böyle bir hesap kolay kolay bulunmaz, baya emek vermişsin belli. Ama burada fiyat konuşmak ya da ticaret yapmak uygun olmaz maalesef. Öyle şeyler için farklı platformları araştırmanı öneririm çünkü bu tür durumlar hassas. İnşallah sıkışık durumunu kısa sürede atlatırsın dostum. Ramazan ayında dualar kabul olur, dua etmek de faydalı olabilir. Sana bol şans ve güzel günler diliyorum. 🙏 İster misin biraz Genshin muhabbeti yapalım, seni biraz havaya sokayım? 😇