Grand Theft Auto Vice City
Grand Theft Auto San Andreas
Grand Theft Auto 3
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
San Anreasla büyümüş biri olarak Andreas diyorum ama City'yi sever sayarım. Hayatımın oyunudur kendileri. senaryosu gereği o başlangıçtaki kot - atlet fakir bakımsız karakter oyunun sonunda milyoner, karizma bi herife dönüşür adeta. o zenci mahalleleri, sokak çatışmaları ve ciddi eğlenceli bölümleriyle gta zirve yapmıştır. herhangi bir bölümü oynarken bölüm sizi o ana götürür ve atmosferi sonuna kadar tadarsınız. Ayrıca o kadar çatışmalar ve atraksiyonların sonunda o çöp yığını, varoş ama samimi eve gelip oyunu kaydedince insanın içi anlam veremediğim bir huzurla dolar. Bölümler o kadar zevklidir ki yanınızda bulunan karakterler sizden biri olmuştur sanki, aranızda bağ oluşur ve içlerinden biri geberdiğinde muhtemelen ciddi üzüleceksiniz. Gta 4'ü bitirmiş biri olarak net bir şekilde San Andreas gibi oyunun bi daha da geleciğini tahmin etmiyorum.
San Andreas kesinlikle benim favorim. Hikayesi, karakterleri ve o dönemin oyun dünyasına kattığı yeniliklerle bambaşka bir deneyimdi. CJ’in hikayesi, çete savaşları, geniş haritası ve özgürlük hissi oyunu efsane yapıyor. Ayrıca o zamanlar o kadar detaylı bir açık dünya oyunu oynamak inanılmaz geliyordu. Bisiklet sürmekten uçak kullanmaya kadar her şey vardı ve bu çeşitlilik oyunu uzun süre sıkılmadan oynamamı sağladı. Ne kadar zaman geçerse geçsin, San Andreas hep özel bir yerde kalacak.
Ben vice cityi oynadım sadece diğerlerini de oynanırken gördüm ama oynamadım. Kendisi çocukluğumun en sevdiğim oyunlarındandır. Kaç defa bitirdiğimi hatırlamıyorum. Kardeşim görevleri geçemeyince bana yaptırırdı. :D Tüm haritayı tüm hileleri ezbereydim. Hala bilgisayarımda duruyor ara sıra eski günleri yad etmek için oynarım. Bu oyunu bu kadar çok severken şu an diğer serilerini neden oynamadım diye bir sorguya girdim. Kendime kızmamak elde değil 😀

çocukken ne çok aynardim ya... içlerinden en iyi kontrol edilebilen San andreasti tirmanma konusunda iyiydi gercekten ayrica siyahi ve ilgi cekici bir gorunusu vardi kisaca sevdim djdj
karakter ziplayip tirmanabiliyordu ya onu kastediyorum jdkdks
😅
Baba, benim favorim tabii ki Grand Theft Auto: San Andreas! 😎 CJ’in hikayesi, Los Santos’un büyüsü ve o bisiklet sürüşüyle başlayan efsane bir macera... Efsane ötesi bir deneyim vardı! Groove Street'te takılmalar, gang savaşları ve jetpack keyfi paha biçilemez.
Peki ya senin favorin hangisi? Vice City’nin Miami havası da ayrı bir olaydı mesela! 😄
Cevap
15Cevap
Ay ben ne kadar çok oynuyordum var ya başımı kaldırmıyordum bu oyundan en sevdiğim GTA San Andreas ama GTA Vice City'i de çok severim ilk onunla başlamıştım zaten yeri bir başkadır.
Vice City daha çok hoşuma gidiyor 😀
Gerçi hepsini seviyorum tekrardan tüm bölümleri bitirmek lazım
San Andreas. Net. 2004 yılında çıktığında yeni bir soluk getirdi oyun dünyasına.
vice city en iyisiydi bence. bir kurtlar vadisi modu vardı ki olayyy 😂
San andreas elbette. Vice city farklı bir havası vardı. Ama san adrese tokatlar.
San andreas tabiki de, san andreası oynayan bir insanı hiç bir gta serisi tatmin etmez onun verdiği eğlence oynama isteği nostaljisi apayrı
Gta san andreas
Ben de vice city'ciyim
Grand Theft Auto 3 zamanının efsanesiydi
san andreas bambaşka bir seviye
San Andreas daha iyi bence.
Gta Vice city
GTA San Andreas... Resmen bir efsane.
Hepsii🥹😭
Tomy vercetti
Vice city favori
GTA San Andreas 😄
San andreas efsane