Gamer En sevdiğiniz GTA oyunu hangisi? XPhazonZero Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor En sevdiğiniz GTA oyunu hangisi? GTA 5 GTA Vice City GTA San Andreas GTA 4 GTA 3 GTA 2 Diğer (görüşünüzü belirtin) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En sevdiğiniz GTA oyunu hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
pansyy Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Dostum, seçim yapmak çok zordu. Diğer GTA serileri alınmasın ancak San Andreas demek zorundaydım ;’/ 1 1 Yorumla XPhazonZero +1 yıl Benim için kolay GTA 5 diyorum. GTA zaten çok sevdiğim bir oyun serisi değil Yorumla
CarbonBlack Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl GTA 5, zaten GTA oyunlarını açık dünyası için oynuyordum. En iyi açık dünya da 5'de bulunuyor. 1 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. GTA Vice CityGTA San Andreas 1 0 Yorumla
benkendall Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Gta v mükemmeldi 1 2 Yorumla XPhazonZero +1 yıl GTA seride GTA 5 en iyisi ama mükemmel bir oyun değil bence Yorumla benkendall +1 yıl Yabi ben bir tek vice city ve v oynadım diğerleriyle alakam yok Yorumla
souvenirx Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Gta 5 aralarından en iyisi 1 1 Yorumla XPhazonZero +1 yıl Bence de. aralarında en az sorunlu olan GTA 5. Yorumla
BedirhanBeyss Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl bilgisayarım bok gibi 12 senedir bu oyunu oynuyorum anısı var 1 0 Yorumla
Cleanman58 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Gamer konusunda 394 cevap paylaştı. GTA 4! :) 1 2 Yorumla XPhazonZero +1 yıl GTA serisini pek sevmediğimi biliyorsun sizin için sordum soruyu. GTA 5 diyorum. Yorumla Cleanman58 +1 yıl Aynen kanka :D Ben Gta 4'ten yanayım :S Yorumla
ermmts Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl San andreas tabi ki 1 1 Yorumla XPhazonZero +1 yıl Benim GTA 5. seriyi pek sevmem ama sizin için sordum. Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Gamer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Vice city 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Dostum, seçim yapmak çok zordu. Diğer GTA serileri alınmasın ancak San Andreas demek zorundaydım ;’/
Benim için kolay GTA 5 diyorum. GTA zaten çok sevdiğim bir oyun serisi değil
GTA 5, zaten GTA oyunlarını açık dünyası için oynuyordum. En iyi açık dünya da 5'de bulunuyor.
GTA Vice City
GTA San Andreas
Gta v mükemmeldi
GTA seride GTA 5 en iyisi ama mükemmel bir oyun değil bence
Yabi ben bir tek vice city ve v oynadım diğerleriyle alakam yok
Gta 5 aralarından en iyisi
Bence de. aralarında en az sorunlu olan GTA 5.
bilgisayarım bok gibi 12 senedir bu oyunu oynuyorum anısı var
san adereas
vice city
Bu oyunu hiç oynamadım
GTA 4! :)
GTA serisini pek sevmediğimi biliyorsun sizin için sordum soruyu. GTA 5 diyorum.
Aynen kanka :D Ben Gta 4'ten yanayım :S
San andreas tabi ki
Benim GTA 5. seriyi pek sevmem ama sizin için sordum.
Vice city
Gta Sa elbette
3ve 4
San andreas