AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
Bana olsa üzerdi bu durum, keza eşimle her şeyi beraber yapmak isterim.
Oyun arkadaşı kalınacaksa ok ama ileri giderse aldatmaya girer
Allah zina yapmayin demiyo yaklasmayin dio caiz degil
Bence gerek yok çünkü illaki birinden etkilenme olabilir telafisi olmaz bunun
Aldatmaya girmez de eşin istemiyorsa zorlama aranız bozulmasın
Siz kadınlar erkekleri arkadaş olarak da görebilirsiniz ama her erkek öyle düşünmüyor maalesef.
Evli kadının kendini kavanoza koyup hayattan soyutlanmasi gerekmiyor.
Orta okulda bu zamana online oyun oynayan birisiyim hiç böyle bir şey duymadım 😃
Online oyunlardaki kadinlara dikkat et evli cikabilir jsjsjs😂😂
@cikolatalisut30 konuşmuyorum oyunda kimseyle 🤣
Gercek sek erkek işte 😂😂
Bence oyunu bırak ve eşinle oyun oyna 😈 bende önceden oynardım tam bir vakit kaybi
Onlar konuşur sen kalbinin sesini dinle o zaman evli erkeklerin yoldan geçerken kızın bacaklarına da bakması aldatma sen kötü yorumlara kulaklarını kapa
Ben de olmaz derdim ama benzeri basima geldi ve bir yerden sonra muhabbet samimilestikce ipin ucu kaciyor.
İlginç olan şey şu: Soru sormuşsun herkes fikrini belirtmiş ama sana ters bir fikir olunca açıklamaya ve savunmaya girişmişsin. Bu tavrın aslında senin de tam olarak içine sinmediğini gösteriyor gibi geldi bana
aynen aynen o yüzden bu kadar açıklamaya gerek duydun zaten..
Beyinleriniz sadece uçkurunuza çalıştığı için açıklama gereği duydum ama haklısın sen oyunu erkek avlamak için kullan tatlım , hatta oyuna bile gerek yok sen buradan yataga atacak herifi kapaklamışsındır çoktan... Fikriniz neyse zikriniz odur. Ve sen lütfen erkeklerle yan yana gelme vermeye müsait bir kişiliğe benziyorsun😃
Ge. zekalı ben evli, 1 çocuk annesi bir kadınım. Hayatımda da hiç okeyden aa çok güzel oynuyorsun hadi ekleyelim diye birini ekleyip acaba eşim yanlış anlar mı aldatıyor muyum arkadaşlar gibi s. lakça bir zihniyete sahip olup elalemin yok ya olur mu öyle şey demesini beklemedim. Sivri zeka madem aldatmayla ilgili uçkurla ilgili şüphelerin yok burada ne halt yemeye soru sorup vicdanını rahatlatmaya çalışıyorsun kuş beyinli
Fikir alışverişi ve soru sorma platformuna soru sormaya girilir colugu çocuğu bırakıp burada erkek avına cıkan sensin belli ki Allah o çocuğuna sabır versin senin gibi asalaga denk geldigi için😃 okeyde de denk gelen erkeklerde işi pişiriyorsundur sen , acık yorum atıp ahlaklı kadın rolüne bürünmüşsün ama gizli de yedigin bkları anlatan üyeler gibisin at agızlı döt kafa😃
Sosyal medyayı ve oyunu eş aldatmaya baglayan sensin sen telefon bile kullanma , o kadar iradesizsin ki hemen bi erkeğin altına yatabilme potansiyeli mevcut😃
gizli atınca namuslu mu oldun? Senin ben olmamış beynini düt ortalık hayat kadını seni
Müşterilerine yetişemediği için gizliye almışsın...
Bugün o oyunu oynayan yarın başka oyunları da oynar.
4 yıldır oynuyorum eşimi de aldatmadım , 1 - 2 tane bazen görev için girip oynadıgım kişiler vardı abuk sabuk muhabbetlere girmeden gayet de insan gibi oynadık. Başka yere çeken zihniyetlerinin pisliği bence
Sen benim gibisine denk gelmemişsin. 😂 Huyumuz kurusun zihniyetimiz pis.
Bugün oyundan arkadaşlık kabul eden yarın yatağıma girmeyi de kabul eder. Kocandan göremediğin ilginin kırıntısini göstersem kölem olursun.
şahsen yabancı bir erkekle hiçbir konuda diyaloğa girmem eşimin de girmesini kabul etmem.
Ne olcak ya sanki? oyun arkadaşı diye bir şey var.. olumsuz yorum yapanların çoğu emin olki eşlerini aldatmıştır yanlış bir şey yapmıyorsun benceee
Çiftin dinamiği ve genişlik seviyesine bağlı bir durum.
Sokakta karsi cins biriyle tanisip iki tur tenis oynasan ya da basketbol?
Oyunda zaaten illa amaç oraya gider. Sana mesajbatma amacı erkeğin o
Bugün oyunda yarın yanında olmaz o iş aldatmak bence eşin görse kizarmi ben şahsen kızarım sadece fiziksel şekilde diil aldatmak
İnsanlar ahlaksız bir durumda karsıdakini siler engeller mecbur değil konusmaya devam etmeye falan.. insan iradesine baglı
Tamam sende sorduguna göre konusmak istiyosn gibi
Bende diyorm bugün konusursn falan bı bakmissn iş işten geçmiş bı kadının kocasından sevgilisinden başka arkadaşı o la maas
Öyle birisi yok sadece denk gelenlere hayır diyip geçiyorum.. ama abartılacagını da düşünmüyorum
İnsan ahlaksızsa olur tabi ama ben sınırlarımı biliyorum
E soruda sadece hayır diyip geciyorm demiyosn
Hayırda deme cokmu lazım kapat sesini
E ona bakarsan oyun için konuşmaktan bahsediyorum... İleriye gidip ahlaksızlık mevzusunu siz kendiniz uyduruyorsunuz
Ve ayrıca kabul ediyorum da demiyorum , sadece soru sormusun
Lütfen evlenme esin yarın öbür gün karsı cins bir insanla (şoför , doktor , öğretmen , satıcı) iletişim halinde olursa ve sizin zihniyetle pek uyusmaz kadına yazık
Yapmadigin biseyi neden böyle sormuşsn
Ya alan memnun sen napicaksn
Ben kadinimi kıskanırım
Oyundan tanısıp , oyun için Konuşursa demişim konusuyorum demedim
Ya tam bana göre hoş değil
Duygusal herhangi bir durum olmuyorsa aldatmak olmaz bence
Evlendiğinde hayatı iki kişi yaşıyorsun artık. Ben bu yüzüğü taktığımda bu sorumluluğu almıştım bence sen de almalısın
Empati yap bence sen eşine izin verir miydin
Eskiden öyle oynuyorduk zaten , eşimle giriyorduk eşleşmeden gelene de cevap veriyorduk , benim girmedigim zaman esleşmeden gelenle de oynar konusurdu sesini de acardı , kimseyle samimiyet kurmadıgı sürece nesine karısayım? O zaman ikimiz de aynı platformdaydık Şu an o yok oyunu bıraktıgı için tek olmamı ve sesimi açmamı istemiyor olay bu..
Hayır çok saçma asla izin vermezdim ve bende yapmazdım
Asla girmez c. nsel yazışma yapmazsan aldatma olmaz
Stratejik ortaklık maksat oyunda başarılı olmak sorun olmaz
Tabiki aldatmak bunu kabullenmek bir. al değil bence
Bunu kabullenmek normal değil yazacaktım
Evli iken biriyle sevgili olmak onla konuşmak ilgini çekiyor
Sakin olun neden bu kadar kabasın sen tesettürlü müsün ben seni kötülediim ne yaptım
Hayır tesettürlü degilim. O ne alaka be
Sadece öylesine sordum siz kaç yıllık evlisiniz
Bu soruyu sordurtuyorsa bu konu demekki ya oyun cok cok onemli ya da oyundaki arkadass.
Oyuna veya oyundaki kişilere herhangi bağımlılığım yok. Merak ediyorum soruyorum bu kadar abartılmasına gerek var mı diye.. Ama belli ki ülkece o kadar ezikleşmiş ki toplum, oyunu amacı dısında kullanıp kadını erkeği ayartma peşine düşmüş.
Ba ba ba ba, kardesim dedigimiz seyi sen kişisel olarak algilama, cogu kisi ayni seyi demis zaten sana. şu an oyunla falan alakasiz diyorum ama sen sirf oyun icin esinle tartisiyosan oyundan feragat edemiyorsan ustelikte soru sorup birde kendini ikna etmeye calisiyorsan şana şunu da derim "sen bu adami ilerle aldaticaksin bunun ihtimali o kadar yuksekki, birde olgun bir karakter degilsin henuz" ben senin zihninin içindenli , altta yatan seyi anladimda yorum yapiyorum. Eşi guveniyormusta iste sesimi karsidaki adamin duymasini istemiyormus. Tabikide istemez adamin dibi ki istemiyor eşin. Ha bak ilerde şuda olur sen eşini aldatirsin eşin akillanir senin gibi birinden sonra bu tur seylere sert sekilde rest cekmesi gerektigini ogrenir , guzel bir iliskisi olur ama sen aldattiktan sonra heves bitene kadar kullanilirsin popiş gibi kalirsin. d
Olgunlar degerli kardesim benim.
Evliysem yapmam, eşim de yaparsa iyi karşılamam.
Eşinin bundan haberi olması lazım
Sohbet duygusal seviyeye gecerse evet aldatmaktir
Eşin istemiyosa bitmiştir konu
Evet aldatma sayılır
Evet. kesinlikle
Kaç yaşında kadın oyun mu oynayacak, siz de..
Aldatmak değil yakından uzaktan bir ilgisi yoktur
hayır aldatma değil
Bence pek uygun değil gibi evliyken
Karşı cinse ilgi duyması aldatmaya sebep değil mi?
Sen bir şey bilmiyorsun. Bugün ilgi duyan yarın bunu ilerleyebilir.
Oyun için konuşuyorsa değil
olamaz. kısa ve net
Hayır aldatmaya girmez bu tabiki hangi oyun bu
eşin istemiyorsa evet
Ne konuşuyorsunuz örnekler verebilir misin
Aldatmaktır ilerisi yok düpedüz aldatmak
karşı cinsle tanışıp oyun oynayıp sevişebilir de
Evet konusmamali erkekte öyle
android@kizlarsoruyor2023. com
Tamam
Kimse evliyken böyle şeyler yapmasın.
Nasıl bir oyun bu
Gizli olan her şey aldatmadir
Gizli diye bir şey demedim zaten oynarken eşimde olur konusurken esim de duyar sadece sesimi açıp şurda adam var dedim diye kıskandı ve konu uzadı bende sordum. Aldatmak için arada bi duygu veya çıkar ilişkisi olması lazım. Oyuna kadın erkek avlamaya giren zaten ahlaksızın teki. Benim bahsettiğim şey sadece oyun.
arkadaşvari konuşuyorasa sıkıntı yok.
Yooo neden olsunki
Evli kadın kimseyle konuşmamalı
Kesinlikle aldatmak
bence aldatmak
Yapma lütfen
orada kalmaz ilerler bence
Tabikide akdatmaya girer
evet aldatmak
Seviyesini bilirse aldatmak olmaz
Maalesef evet