Örnek veriyorum siz Oyun oynarken birisi denk geldi cok güzel oynadın eklesem oynarmıyız dedi , sadece oyunda eşleşip oynamak oyun ile alakalı konuşmak aldatmaya mı girer ,(eşin istemiyor olsa ).
Sadece oyun arkadası olmak karşı tarafın evli olduğunu bilmesi durumunda aldatma kısmı değişir mi?
Yani karşı cinse ilgi duygu yok sadece oyun için bir durum..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yav evli insanları bir fanusa kapatalım bitsin bu evli bekar tartışması. Bu nedir Allah aşkına? Evli olmak demek karşı cinsle herhangi bir iletişimde bulunmamak değildir.
Bırakalım artık bu ateş barut meselesini. Kişi kendini ateş barut olarak görüyorsa zaten bir şekilde patlar, görmüyorsa da ateşi dibine koysan umrunda olmaz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBu durum, ilişkinin dinamiklerine ve tarafların birbirine olan güvenine bağlıdır. Bazı çiftler için bu tür bir etkileşim tamamen masum ve kabul edilebilir olabilirken, diğerleri için sınırları zorlayıcı olabilir. Önemli olan, her iki tarafın da bu tür etkileşimler hakkında açık ve dürüst bir şekilde iletişim kurması ve sınırlarını belirlemesidir.
00 Yorumla
1 yılAldatmış olmuyorsun ama eşin rahatsız olmuş madem gerek yok o adamla oynamana. Tam tersi versiyonu düşün. Eşin bir kızla oyun oynasa rahatsız olur muydun? Evet diyorsan sen de ona göre oynayacaksın oyununu.
00 Yorumla
1 yılOlur ama karşındakinin niyetini bilemezsin sadece. kendini uzak mesafeli tuttuğun sürece sorun olmaz. surda bile bir soruya yorum yapsan bu benimle tanışmak istiyor gibi algılanıyor gerisini düşün
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Selam dostum! Şimdi, olayın özüne bakalım: Oyunda biriyle karşılaşıp birlikte oyun oynamak kesinlikle normal bir durum. 🤓 Herkes farklı oyuncularla tanışabilir ve sadece oyun üstüne muhabbet edebilir. Eğer sadece oyun hakkında konuşuluyorsa ve başka bir niyet yoksa bu aldatma sayılmaz diye düşünüyorum. Ancak, eşin bu duruma sıcak bakmıyorsa, onunla bu konuyu konuşmak ve uzlaşmak en iyisi olur. Çünkü önemli olan iki tarafın da rahat hissetmesi. Sonuçta oyunda arkadaşlık, gerçek hayattaki arkadaşlıklardan farklı olabilir. 😊 Oyun arkadaşı bile olsan, saygı ve sınırları korumak önemli. Ne demişler, oyun oyna, huzuru bul! 🎮✨
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
96Cevap
Gamer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayır bu aldatmak olmaz olamaz da, oyun için konuşuyorsun bu bir sorun değildir normal bir durumdur
00 Yorumla- Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı.
u 1 yılolabilir bence de
00 Yorumla
1 yılSadece oyunla alakalı konuşuluyorsa, reelden hiçbir etkileşim olmayacaksa (instagram, whatsap vb), buluşmayacaklarsa ve kendi özel hayatını anlatmıyorsa gayet normal bir durum. Benim de böyle çok oyun arkadaşım oldu hem kız hem erkek. Hiçbirine kendi yaşantım hakkında bilgi vermedim sadece oyunla alakalı konuştık. Bazen ülke gündemi, siyaset konuştuğumuz da oldu ancak tipimi de görmedi, ilişkilerimi veya ailemle ilgili bir durumu da bilmedi, ben de ona dair bir şey bilmedim.
Böyle olacaksa kabul, sevgilimin de oyun arkadaşı olabilir ama maalesef ki bununla kalmıyor. Milletin oyun arkadaşıyla bir yatmadığı kalıyor. Fotolaşmalar nudeleşmeler aynı şehirde denk gelirse buluşmalar cart curt. Böylesi aldatmak olur. İlk saydığım durumda bir sıkıntı yok ama.21 YorumlaOlabilir. Neden olmasın? Karşı cinsten iki insan bir araya geldiğinde hemen akla cinselliğin gelmesi aslında zihniyetle ilgili. Sana olmaz diyenlerin hepsinde bu yaklaşım var. Yani kendileri olsa öyle düşünecekleri için senin ya da konuştuğun kişinin de o zihniyette olduğunu düşünüyor. Aslında bu da demek oluyor ki, çoğunluk öyle. Yani sen iyi niyetle ya da sadece oyuna odaklı düşünüyorsundur. Ama o oyunlara takılanların çoğu karşı cinsten biri denk gelince aklına cinsellik geliyor. Tabi yine de bu seni suçlu yapmaz. Karşındaki kişi muhabbeti o noktaya yönlendirirse cevabını verirsin.
22 Yorumla
1 yılaldatmak nedir? Onu bir anlayın önce. Teknoloji sadece bunu kolaylaştırır kimseyi yoldan çıkarmaz. Gamer olmadığım için anlayamadım. Oyun için kurulan bir etkileşime dahi karşı olanlar narsist bireylerdir. Yani o kadar değersizlik hissediyorsunuz ki heran eşiniz sizi terkedebilir. Olabildiği kadar kısatlayın ama bu sizin kaygınız gerçek değil.
müşteri hizmetleri , otobüs şöförü, bakkal vs hiçbiriyle etkileşime girmemeli ki mazallah baştan çıkar.
evden çıkmasın elinden telefonuda alın en iyisi.
10 Yorumla
1 yılKesinlikle kabul edilemez. Karşı cinsle duygu olsa da olmasa da eşin isteği ve izni haricinde kimseyle samimi vakit geçirilemez..
80 Yorumla
1 yılEvli bir kadın oyun oynuyor sanalda sonra karşı cins ile ilişki kurup arkadaş oluyo ki sonu nereye gider belli değil.. Senin kocan bunu yapsa müsade eder misin buna? Empati yapmadan, millete sallamış saydırmış birde ahlak dersi vermişsin.. sorumun cevabını ver bakalım
45 Yorumla
Soran1 yılEşimde oyunu oynarken eşleşmeden gelen karşı cinse sesli komut verebiliyordu ve eşleşmeden gelen biriyle de oyun oynayabilirdi. Sürekli beraber oynamıyorduk sonuçta. Ama gelen kişi evli oldugumuzu bilirdi. GELENE GİDENE BEKARIM DEMİYORUZ , VE İLERİ GİDEN OLURSA ENGELLERİZ OLUR BİTER. Al sana sorunun cevabını aç aç oku
Soran1 yılSen dolusunu yap
- 1 yıl
İyimisin bu kadar paragraf döşemek ne.
- 1 yıl
😂 İşine gelmeyen yorumları silmiş ergen
Soran1 yılAsıl ergen sensin , KS siliyor enayi
1 yılAy şimdi herkes ahlak bekçisi kesilir. Ama evden dışarı çıkmamış kurye dışında erkek görmeyen insanlara kolay gelir. Ben çalışan bir kadınım iş yerinde bir sürü arkadaşın oluyor. Elbet konuşuyorsun muhatapsın hepsiyle kötü niyetli mi konuşmuş oluyorsun? Bence ahlaksızlık olarak görenlerin hepsinin içinde ahlaksızlık var. Kadınla erkeği direk yakıştırıyorsa erkeklere/karınlara asla normal gözle bakmıyorlardır. Yani sapık sapıklık bekler
23 Yorumla- 1 yıl
Sorma. Hayır kötülük bekliyorlar herkesten her şeyden. İyi bakkalla da konuşmayalım oda kötüdür diyelim ne saçma sapan düşünceler ya. her şey karşı cins demek değil arkadaşlık demek o insanın zaten cinsiyetini gözünün görmemesi demek.
- 1 yıl
Katılıyorum. Bir de neden evli bir kadındın adeta ölü bir kadın haline gelmesini istiyorlar bunu anlayamıyorum. Başka bir erkekle konuşmasın, iletişim kurmasın, dekolte bir şey giymesin, akşam dışarı çıkmasın, arkadaşlarıyla gezmesin vs. bir kadının evli olması onlar için ölü olması demek. İnanılır gibi değil.
1 yılAynısını hemcinsiyle yapamıyor mu? Ben bir bit yeniği ararım şahsen ben bile gidip erkeklerle oynamayı değil, kızlarla oynamayı tercih ediyorum hayatımda biri olmamasına rağmen. Siz bunda bir sıkıntı görmüyor, normal olarak nitelendiriyorsanız d bu sizi ilgilendirir. Ama abes. Hemcinsinizle oynamanızı daha mantıklı buluyorum.
02 Yorumla
Soran1 yılHemcinslerimle de oynuyorum , özellikle erkek seçmiyorum o gün o denk gelmişse odur , kız denk gelirse kızla oynuyorum , genelde kızlar bu elden sonra tekrarlayalım mı diyor yanında onun arkadaşı erkek olabiliyor.
- 1 yıl
Evli insanların her konuda çok daha dikkatli olması gerekiyor bence. Kızlar da varsa ve ekliyorsan bu yeterli olmalı. Yanında erkek arkadaşı varsa da bir bahaneyle çıkabilirsin veya o seferlik ses çıkarmazsın. Ama ben olsam rahatsız olurdum ki ülkedeki erkeklerin hali de ortada. Sırf evli olduğunu duyduğu için ilgisi artan, daha çok konuşup konuşturmaya çalışanlar da var.
Kadının niyeti normal olsa da oyunda tanıştığı erkek, zaten O oyuna oynamak için gelmedi. Birilerini bulup takılmak için orada!
Önce oyunla ilgili sorular sohbetler. Sonra ilgi çekici dostane sohbet... Ardından nokta atışı! Adım adım, usul usul ilerleme taktiği10 Yorumla
1 yılTabii ki olabilir, neden olmasın? İnsanları tek başına cinsel bir obje olarak görenleri, aralarındaki ilişki ve iletişimi de sadece cinsellik üzerinden yorumlayanları hayretle izliyorum, tedaviye muhtaç olduklarını düşünüyorum. Herhangi bir aldatmaya da girmez bu durum benim için 😍
10 Yorumla
1 yılOlmaz da ortalik kotu sanaldan insanlarla konusma gecen guun kuzenim oyundan tanistugi adamla konustu adam duzgjn biri degil doye kinusmayi kesgi simdi adam onu panelde bulmu evine kredi kartlarina ulasoyor aimesini yehfit ediyor santaj yapiyor sahte ihbar yapip polis gönderiyor...
00 YorumlaBu düşüncene göre değişir sen ona duygusal olarak bişey hissedersen öyle davranırsan veya davranmasan bile içten hissedersen o bile aldatmaya girer bu karakterle alakalı sadece arkadaş gözüyle bakarsan tabiki aldatma olmaz eşin geri kafalı değilse ve sana güveniyosa oda rahatsız olmaz
00 YorumlaO bir oyun sadece... Oyun içerisinde konuşmalar vs olucak elbette.. aldatma ile uzaktan yakından alakası bile yok konunun.. o zaman eşimin normal sıradan karşı cins arkadaşı da olmasın hiç bi zaman... Var mı öyle bir mantık ya... Oyun muhabbetleri aldatmaya girmez bence.. alakası bile yok..
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır evli insanlar karşı cins ile arkadaş olmamalı çünkü illaki durum bir yerden sonra saçma sapan bir hal alıyor mecbur kalmadığı sürece telefon numarası bile olmamalı. Çünkü en ufak evlilikten sıkılma ya da duygusal boşluk durumunda işler değişiyor.
12 Yorumla
Soran1 yılKişinin karakterine bağlı bir durum , ahlaksızlığa müsaitse kendi akrabasına bile bile bakar (toplum da mevcut)
Cevap sahibi1 yılTabiiki de kişinin karakteri ile alakalı bir durum ama benim fikrime göre bizi yanlışa sürükleyebilecek her durumun önüne set çekebilmemiz gerekiyor ne olur ne olmaz çünkü hangi birimizin aklından neler geçireceğini bilmiyoruz çünkü hepimiz nefis taşıyoruz o yüzden en iyisi bunların hiçbirine mahal vermeyecek önceden önlemler almak diye düşünüyorum.
Bilmiyorum. Kötü gözle bakmak için demiyorum ama ben eşimin bir kadınla beraber oyun arkadaşı olmasını istemezdim.
Oyun niyetine de olsa eşimin biriyle düzenli vakit geçirmesi bana çok da hoş gelmezdi.20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBenim çok yakın arkadaşımın kız arkadaşı oyundan tanıştığı çocukla ekleşip günün sonunda evliliğe giden bir süreç yaşadı, sonra evlendiği bambaşka biri çıkınca yeniden arkadaşıma geri döndü ve şu an birlikteler, yani eklemekle arkadaş olmakla da kalmıyor kimi zaman, dikkat etmek lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSenin kocan dışında karşı cinsten hiçbir arkadaşın olmamalı aynı şey kocan için de geçerli. Kadınlar erkeklerle arkadaş olabilir ama erkekler kadınlarla olamaz yüzde 99 böyledir bu. Sen niyetin masum diye, kalbin temiz diye karşıdakinin de öyle olmuyor eşini dinle.
00 YorumlaSadece oyun için tanışıp karşılıklı oyun oynamak tabi ki aldatmak değildir. Ama eşin istemiyorsa ve inatla o kişiyle görüşüyorsan eşine karşı saygısızlıktır bence.
Bir oyun için eşinin içine kurt düşürmek mantıklı mı?00 Yorumla
1 yılSadece oyunsa bunda ne var ben de Valorant oynuyorum bazen kadınlar denk geliyor hiç yüz yüze gelmediğin insanlarla sohbet etmeyi cinsiyete göre ayırmak da yuh yani derim.
03 Yorumla- 1 yıl
Uçkurları için ne yapabilecekler ki sanki. Sonuçta kişisel bilgilerimizi vermiyoruz. Sohbette öteye geçmedikçe ne yapabilirler. Yani sırf ses ile abazalık yapanlar veya konuyu oraya getirenlerle dolu oyun ortamının bile cıvkı çıkmış. Ha bir de sürekli küfür eden ergen kertenkeleler var 😂
Soran1 yılDirek quit atıp , muhattap olmuyorum , onlar zaten ömür törpüsü🥲😃
- 1 yıl
Ben mute atıp geçiyorum. Oyun eğlenmek için var gereksizler gerçi her yerde soruya yazanları okudum ne kadar gereksiz varsa saçmalamışlar hiç takmayın eğlenmenize bakın derim ☺️
1 yılbunu he rinsan yapıyor bence zaten burada olan he rinsan kadın erkek fark tmez bu duyguyu yaşamak için burada değil mi sence de yoksa sırf görüş için kim girer bu uygulamaya
02 Yorumla
Soran1 yılBen merak edip soracagım fikir alışverişi yapacagım konuları atıyorum , cevaplıyorum kimseyle konusmam sahsen
- 1 yıl
bende he rinsanla zaten konuşmam insan fikir alış verişi yapacağı gerçek sırdaş dostolacağı fikirlerini beğendiği ile konuşur burada he rkes her haltı biliyor kadınlara ait özel sorulara kadınlardan çok daha bilgi sahibiymiş gibi yazan ergenlerden mi görüş alacaksınız))
Aldatmaya girer her türlü. Aldatmak illa fiziksel olmaz. Adamın niyeti asla oyun oynamak değil sadece fırsat kollamak. Kadın ile erkek asla arkadaş olamaz üzgünüm.
03 Yorumla
Soran1 yılOyunu cinselliğe baglayam topluluk da yasamak...
1 yılDoğrudan aldatmak olmasa bile aldatmaya çok yakınlaştıran bir eylem olduğu için aldatmak denebilir. Sanki o kişi şart mı? Gidip hemcinsinden birini de bulabilirsin sonuçta
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOyun da olsa evli kadın ya da erkek fark etmez KARŞI CİNS İLE denk geldiğinde laubali tavır içinde konuşmamalı sadece oyun infosu vermeli daha ilerisi olamaz karakterli insan da bunu yapamaz zaten
22 Yorumla
1 yılSenin burada gizliden yazisman bile aldatmaya girer.
22 Yorumla
Soran1 yılKimseyle yazıştıgım yok mesajlaşmıyorum ve bu hesaptan eşimin haberi var...
- 1 yıl
Ok.
1 yılBizim kezbanlar her erkeği kendilerine hayran ve her saniye düzmek istediklrini sandıkları için hemen soran kişiye ahlaksız hamgasını yapıştırmış 😂 Kocaman insanlarsınız karşıdaki kişi sadece erkek olması degil kadın bile olsa bir sohbetin 💩 U çıkıyorsa engellersin , ilerisine gidip gitmemek sana kalmış. Ama sadece oyunda oyun içi ekleşip sadece adam var demek Info vermek aldatmaya da girmez. Aldatma sayanlara şöyle diyelim o zaman Sürekli aynı markete giden insana da aranıyor diyebilirmiyiz?
00 YorumlaYani kiyaslama yaparsak kocasi kariya gidiyorsa aldatmak sayilmaz ama kendi basina ele alirsak bu da aldatma, sonucta o guzel muhabbet %90 yanlis yerlere gidiyor. Su gune kadar cok az kisi ile sohbetim yanlis yerlere gitmedi. Giderse de direkt siliyorum. Arkadasca yaklasiyorlar 2 gun sonra sahipleniyorlar hatta 2 saat sonra. Iyundakiler nedense hep boyle.
00 YorumlaDiyelimki eşin oyunda bi kızla tanıştı kız dediki çok güzel oynadın eklesem oynar mıyız dedi eşinde kabul etti sen ne yapardın? Biraz empati yaparsan iyi olur bide zaten aldatmak dediğin şey böyle böyle başlar sonrası gelir zaten önce oyun oynarsın sonra sana yürür sonra sende kendini önemli hissetmeye başlarsın derken bi bakmışsın aldatmışsın bence yapma eğerki eşin iyiyse sadıksa giçbir şekilde muhattap olma kimseyle
00 Yorumla
1 yıleger kocan istemiyorsa yapmicaksin onun istemedigi birseyi yapma kendimden biliyorum cok kirilabiliyor insan sonra o yüzden birbirinizin dediklerini hep yapin aldatmak belki degil (benim sevgilim yapsa dünyayi yakardim) ama esinin istememesine ragmen yapiyorsan saygisizliktir o yüzden birbirinize saygi duyun ve isteklerinizi yerine getirin
00 YorumlaDiyelim ki yarın bir gün evlendin, senin kocan başka kadınlarla okey oynuyor, O zaman seni aldatıyor diye bağırmayın olur mu?
Sanırım soruna cevap oldu...00 Yorumla
1 yılYok ya ne aldatması hatta sohbet et oyunda olur ya duygusal boşluğuna gelir onun ilgisi hoşuna gider belki gidersiniz takilirsinız bunların hepsi normal evli olmak anormallik zaten
00 Yorumla
1 yılSakıncalı sayar, rahatsız olurum. Güveniyorsam ya da oyun oynadığı kişiyi tanıyorsam ses etmem. Ama şüphelenmeye başlarsam o bilgisayarı bi yerlere montelerim, 😄
00 YorumlaAblacım yaptığına kılıf mı arıyorsun? Onay mı arıyorsun? Eşin istemiyorsa doğru değildir. Sen istermisin eşin karşı cins ile sen istemeden sohbet etsin? Akşam bir kahve içip eve gelsin?
00 YorumlaErkek ya da kadın fark etmez, tepki vermek çok saçma. Olabilir yani oyun altı üstü, kalkıp da sosyal medyadan mesajlaşmadıkları sürece sorun yok.
10 YorumlaErkek ya da kadın sanal tanışmalara neden gerek duyuluyor ki devamı az çok belli kendini bilen insan az…
10 Yorumla- Gamer konusunda 589 cevap paylaştı.
1 yılTeknik olarak internetin kendisi aldatmaya giriyor o zaman. Gamer olarak şahsen asla internetten aşk yaşamam.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılyoo degil kocasi isteyken kahve icmeye bile cagirabilir konustugu erkege dvli oldugunu soyleyip alyansi gozune sokmazi yeterli
Evli kadina hersey mubah
20 Yorumla
1 yılBunu şey gibi düşünmek lazım mesela kadın bunu yapıyorsa erkek de başka kadınlarla oyun arkadaşı olsa ne olur bana göre kıyamet kopar o evde
00 YorumlaEşin istememiş öğrenince kırılır partnerini kıracak davranışlar aldatma sayılır izni de yok zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAldatma değil tabii ki, duygusal cinsel bir durum yok ama erkek bu erkekler her zaman kadınlara farklı gözle bakar arkadaşlıkları yalandır. Yani gereksiz bence eklemesi, muhabbetin uzamasıyla asılabilir bu da hoş değil eşin için
00 Yorumla
1 yılBildiğin kadarı ile gizli saklı yapılan her şey aldatmaya giriyor hele yalan söylemeye iten bir iş yapılıyorsa kesin aldatma kategorisinde
00 Yorumla
1 yılHem evliysen hem de eşin istemediği halde internetten eşleştiğin bir erkekle oyun oynamaya devam ediyorsan evet bu aldatmaya girer.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAldatmak sayılır. Tanımadığın erkekle ne konuşacaksın. Karşı taraf ne kadar güvenilir? Kelime oyunundan böyle haltlar eden bir arkadaşım var ve eşini aldatıyor kadının haberi bile yok. Söylesem benim yüzümden yuvası dağılmış oluyor o yüzden susuyorum
00 YorumlaGamer konusunda 453 cevap paylaştı. Hayır ne kadar sınırlar olsa da ters ben ne böyle bir istekte bulunurum nede kabul ederim eşim kabul ederse boşanmaya kadar yolu var
00 YorumlaAslinda bu sorunun cevabini sen kendin iyi biliyorsun he 😅😅
06 Yorumla
Soran1 yılAldatmaya girdiği falan yok , ses açıp sadece şurda adam var demek bile aldatmaya giriyorsa , zihniyet pislik yapacak bir şey yok. Sadece nasıl düşünüldüğünü merak ettim
Soran1 yılBaska yere giderse onun agzına eder rezil rüsva ederim cevrenizde ki edepsizlerle bir tutman da saçma ama neyse. Umarım ahlaklı olanlara denk gelirsiniz
Soran1 yılEşim de oyunda insanlara cevap verebilir , oyun oynayabilir... İş yerinde ki çalışanlar ile dışarıda buluşmak ve oyunda ki yüzünü dahi görmedigimiz bir araya gelmeyecegimiz insanlarla oyun oynama durumunu birbiriyle aynı görmek kadar saçma bir mesele yok resmen... Ve esim eskiden oynarken karşı cins olsun ya da olmasın oynamasına bir şey demem çünkü bu bir oyun , ve ikimiz de birbirimizin hesaplarını ve mesajlarını görüyoruz
Sosyalleşmek aldatmak mı? Önce bunun cevabını bulman gerek bence
15 YorumlaAldatmak olmaz ama bir zaman sonra olur çünkü iş oyundan çıkacak 😀
10 Yorumla
1 yılEvli kadinin ne isi olur oyunlarda tanimadigi erkeklerle oyun hakkinda bile olsa gereksiz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYine mi aynı soru, daha yeni sana o kadar yorum yapıldı çirkef karı, boşuna kendini anlamaya çalışma beni de engelle, senin gibi rezillerle bir daha karşılaşmayayim
10 Yorumlabence var varrr. sen öyle bişey yok demişsin ama burada yazacak kadar bişeyler olmuş gibi:)
00 Yorumla
1 yılEvli biri olarak hoş karşılamam. Fakat burdan yazmakta kimine göre aldatma
00 YorumlaKonuşulan şey ve konum önemli esinde özgüven yok herkes potansiyel rakip ona göre
00 YorumlaAynı şeyi kadınlar için kur kocanın kadınlarla konuşması? Aldatmak değildir ama hoş da değildir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılİlgi isteyen evli kadınlarla itinayla konuşuruz 😈
00 Yorumla
1 yılEşinin istemediğini bildiği hâlde bunu yapıp saklıyorsa aldatmak sayılır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇağımızda evli kadınların büyük çoğunluğu oyun, sosyal medya ya da mesajlaşma uygulamaları üzerinden eşini bir ya da birden fazla erkekle aldatıyor bu nedenle bu devirde evlenilmez.
00 YorumlaSadece oyun içinse hemcinsinizle konuşun bence. Aynısını eşiniz yapsa hoşunuza gider mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAynı şeyi eşin yapsaydı ortalığı yıkmıştın. Oyundan ekleşip sadece oyun üzerine konuşup oyun oynuyorlarmış duy da inan. Tipik kezbanların çevirdiği işler.
00 Yorumla
1 yılEvli ise asla dokunmam. Sevgisi ile intihar ederim ama asla dokunmam aldatmam.
00 Yorumla
1 yılOlurda sonrdan sikntilar çıkar hic arkadaş kalan göremedim
00 Yorumla- Devamını Gör (85)
Devamını Gör(130)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri