Esenyurt’ta kocasını okey masasında bir kadınla gören eş, ortalığı birbirine kattı. Sizce haklı mı?

Esenyurt’ta kocasını okey masasında bir kadınla gören eş, ortalığı birbirine kattı. Sizce haklı mı?

Videoyu izledim, kadının profiline baktım. Çiçekli 2 kadın para avcısıymış, ayrıca diyelim hiç bir şeyi olmuyor neden kapalı kadın, kocasın vuran kadını “şişşşş” diye uyarıyor ona ne? Kimse durusknuere gidip böyle vurmaz, vurdu diyelim adam tepki gösterir susup oturmaz. Bir halt yiyor ki susuyor saç baş girişmiyor karısına
Videoyu özelden link olarak gönderebilir misin bana
Yazını kaldırın videoyu izledim
Karşı cins arkadaşı olabilir de eşinin olmadığı yerde oturup karşı cins arkadaşlarıyla yalnız vakit geçirmesi hoş olmamış. Hep birlikte takılsalardı normaldi. Ortalığı birbirine kattığına göre belki de haberi yokmuş 🙄
Durduk yere a bu okeye gitti bi kontrol edeyim dememiştim
Bir kadın yeri geldiğinde bordo bereli gibi pusuda bekler sjsj eminim bir sürü şeyi yakalayıp gitmiştir oraya.
Olmamalı. Hele bir de benden gizli o kişiyle beraberse, cok kötü olur. Ben mağaramda mutluyum ya. İlişkisi olan insanın karşı cinste samimi arkadaşı o la maz.
Cevap
76Cevap
Bence olabilir ama saygı ve mesafe çerçevesinde.
Tabi ki hakli. Evli bir adam ya da kadinin karsi cins arkadasi olamaz. Ortak ortamlarda selam verilip alinabilir ama oyle bulusmak yemek yemek oyun oynamak falan olmaz. Kadin hakli. Zaten orada sisss diyen kadinin bakislari suclu oldugunu gosteriyor. Bende soyle bir ortam hayal ediyordum aslinda ama bu olayi gorunce bi tirsmadim degil :)
video çok küfürlü diye koymadımdı ama öyle hem kadının haberi olsa kadın gelip olay çıkarmaz
Kadinin zaten bir seyler bildigi belli. Yani oyle birden gorup bilip gelmemis. Oncesi olabilir.
kusura bakmayın ama ben burada 2 tarafı da suçlu buluyorum koca kocalığını yapacak eş de eşliğini sen demek ki eşliğini yapmıyorsun adamı düşürmüşsün bu hallere
Demem o ki koca kocalığını yapsaydı eş de eşliğini yapsaydı ikisi de bu anı yaşamazdı
Karşı cinsle arkadaş olmak için Şu an bisey söylemek istemiyorum ama fazla samimi ne biliyim fazla yakın olursa istemem karşı cinsle arkadaşlık ama kadın haklı öfkeye gidiyor yanında bi kadının ne işi var ne arkadaşı kadın evde otursun adam oh hem pastam dursun hem karnım doysun hesabı hayırdır
Bu videoyu izleyince hem güldüm hem de "oh iyi olmuş" dedim gül gibi karın varken başka kadınlara nasıl yan gözle bakarsın ki
Kadında maşallah Osmanlı tokadı gibi yapıştırdı valla helal olsun 😂 kapalı neden şşş diyor onu hiç anlamadım
Onlar arkadaşı olsaydı o masada eşi de olurdu eminim. Belirli bir yola girince bekar hayatında olduğu gibi takılamaz iki taraf da. Videoyu izledim, genelde erkeği hatalı bulurum neticede evli olduğunun farkında ama kapalı kadının tepkileri o kadar itici ki benim bile yolasım geldi. Ortada bir arkadaş varsa ailecek görüşülür, özelde görüşemez. Mağaramda kalmak istiyorum bu dönemde 🥲
Konumun karşı cins arkadaşlıkla bi ilgisi yokki bu olayda büyük ihtimal kadının haberi yoktu adam o ortama yalan söyleyerek girdi eşide şüphelendi ve takip etti gerekeni yaptı
Evli barklı adamın kadin arkadaşı olur ölçüyü bilmek kaydıyla amma oturup okey oynamalar, eğlesmeler, kakara kikiler kimse kusura bakmasın ama olamaz. Valla ben kadını takdir ettim az bile yapmış.
Aynısını kadin kocasına karşı yapsa cinayet işleyecek kocalar var.
Adam belli ki kardeşim bi tip Allah bilir öncesinde ne anneler yedi ki kadini bu kadar kudurttu.
Esenyurt'ta bir kadın kocasını okey masasında bir kadınla görünce mi? İlginç! Belki okey taşları arasında aşk taşları da vardı, kim bilir? Ama şaka bir yana, eşlerin karşı cins arkadaşı olması normaldir, ama okey masasında kritik taşlar devreye girdiğinde işler biraz karışabilir! Her halükarda, biraz rekabet ve eğlenceyi arttırabilir, değil mi?
Olmamalı. Eşi varken başka bir kadınla niye arkadaş olursun ki bunun açıklaması yok kimse kusura bakmasın. O benim arkadaşım laflarını çok duyuyoruz ama erkekler arkadaş olarak filan görmez. O işler hikaye.
Olamaz tabii ki canım Var mı böyle bir saçma Kadın haklı bir defa Tamam okul döneminden iş hayatının 3-5 tanıdığı insanlar oluyor benden önce hani merhaba merhaba olayını anlarım ama böyle buluşmak samimi olmak bana da ters
Tamamiyle okuzluk. Insan icindesin yan masadakinin cok umrunda degilsin. Kocan kimi zkmis zikmemis umrunda degil orada o kadar insani neden rahatsiz ediyorsun. Senin sorunlarina herkes ortak olmak zorunda mi?
Haklı buluyorum. Erkeğin oturduğu masada eşi/sevgilisi hariç başka kızlar varsa erkeğin aklından binlerce tilki döner.
Bunu izlemiştim birde kapalı olacak onu varya orada paramparça ederdim o kadını sanki döven kadın sucluymus gibi orada mimik yapıp biseyler soyluyo o turbaninj yedirirdim ona
Kadını haksız bulan erkeklere sorum, eğer karınız yabancı adamlarla akşam vakti otursa okey oynasa siz, "amanın sanki aldattı mi okey oynuyorlar ne var bunda canım ?" mı diyeceksiniz gerçekten.
Valla kimse kusura bakmasın. Erkek ya da kadın farketmiyor. Kim tesadüfen eşini karşı cins ile beraber iken görürse çok kırılır ve üzülür. Aldatıldığı için psikolojisi bozulur.
Karşı cins ile arkadaş olmayı bırak aynı ortamda bulunmasın bana ters bende kızlarla arkadaşlık etmem gül gibi geçinir gideriz
Bu kadının sesine bakılınca neden aldatıldığı ortada bir hata evliliği o yüzden erkek gerçek kadınlara yönelmiş.
muhtemelen kadın kocasıyla o kapalı kadının bir haltlar yediğini biliyordur. hissetmiştir vs. böyle şerefsizler çok
O kadının kafasını gözünü kırarım en olsaydım. Milletin içinde bana laf söyleyecek, ne haddine.
Aldatmayacak o zaman adam olacak
@Gamze_0606 Okey oynayarak mı aldatmış?
Tanımadığı kadınlarla yan yana oturarak aldatmış
@Gamze_0606 hadi ya. Nasıl oluyormuş o?
Karşı cins samimi arkadaşı olmasına tabiki karşıyım ama bu tip rezil görüntülere daha çok karşıyım. Pislikten başka bir şey değil kadının yaptığı.
Bu kızları tanıyorum bugün bu haberleri duyduğumda çok üzüldüm. Ordaki adamlar adam olsaydı o yanlarına aldıkları kızın rezil olmasına izin vermezdi. Kızlarda karşılık vermeliydi senin kocanın bizimle ne işi var gibisinden..
Nasıl birileri onlar, ve videodan anlaşıldığı üzere o kapalı kıza da bı şeyler firlatmis sonuç ne oldu
@çokneşelisiz kız ağlamış. Bu arada diyer kızda evli açık olanda evli.. Ama o adamlara yazıklar olsun madem o kızlarla buluşmuşlar neden dayak yemelerine izin veriyorlar
İyi olmuş, evli olduğunu bilmiyor muydu şş deyip durmuş bide. Kendisi de evliyse yemeselerdi bu naneleri
@çokneşelisiz zaman bozulmuş
@çokneşelisiz abla
Şhşşş diyip duran kadını güzelce patakladı mı en çok onu merak ediyorum eline koluna sağlık ablamın😂
Merhabalar
Valla izlerken ilk başta vuracak sandım bir an sonra güldüm baya iyi yapmış 😅😅
Ben videodaki kapalı kıza tutuldum ona ne oluyor ya karışıyor ben olsam ilk onu yolarım.
Benim kıskanclık seviyeside tam olarak buralarda
Yalnız mutlaka bunun bir evveliyatı var. Konu okey ortamı değil, bu ortam adamın eşi için bardağı taşıran son damla olmuş ve muhtemelen o türbanlı kadınla o adamın arasında bir şeylerler var ve kadın bunu biliyor.
Vallaha evli olan biri için riskli bir durum her evli kadın bunu kabullenemez örnekte ki gibi.
Evli birinin eşinden başka kadın arkadası ile bir ortamda olmamalı etik değil
Video yu izledim bence sadece bir kız arkadaş değildi ki arkadaşları müdahale bile etmediler
🤔 olayın aslı nedir Aldatma mı var yoksa Kıskançlıktan mı ibaret
Böyle bir kadın kaldımı ya böyle sahiplense kıskansa onu baş üstünden tutarım
Ellerine sağlık valla çok güzel yapıştırdı helal olsun
Ay ne vurdu ama. Oradaki Şşşşş diyen kıza koptum hahahahahahah
Arkadaş belki sorun olmaz da oradaki arkadaştan öte bir şeymiş sanırım fmfnf
İki tarafın da olamaz kimse kusura bakmasın ve kadın gerekeni yapmış
Yani erkekte aynısını yapardı zira bu durumda sakin kalması mümkün değil
Ben mağaramda mutluyum, merhaba merhabadan öteye gidecek hiçbir karşı cinsi istemem hayatımızda.
O an orada sakin kalıp evde yapsaydı ne yapacaksa ortalik katmak ne demek
Ayrıca olamaz ya ne okeyi sonra gereksiz samimiyetlikler kuruluyor hanımı okey masasinda adamlarla oynasaydi biraz empati sinir oldum habere
Ya iyide masada da 2 erkek daha var belki onların eşleri sevgilileri insanlara bilip bilmeden niye küfür ediyor kapalı bayanın bakışları bile konuşması bile anlatıyor aslında
Hele karşısında sssss diye bağıran kapalı kariya uyuz oldum 🤨🤨
Böyle 100 metre öteden cringeeeee diye bağıran videoları izlemiyorum
Rezillik başka bir şey değil. Saçma sapan şeyler.
Olmalı ama karısını bırakıp başka kızlarlada okey oynamamalı
Karşı cins arkadaşı olmasında kadının yaptığı da çok yanlış
Bence olay okey masası değil... Daha öncesinde ayar olmalık bi durum olmalı...
Bir erkeğin tek karşı cins arkadaşı kendi karısı olmalıdır.
bu kadına her şey müstahak ben de aldatırım hatta grup yaparım
Arkadaşı olabilir, ama eşi varken başka bir kadınla okey oynayacak kadar uzun boylu olmamalı.
kadını da görseydik.. kadında yüzssüz.. evli adamla basılıyor. hiç istifini bozmuyor
Kadın haklı. Karısının haberi olmadan oynuyorsa sıkıntı.
Ohhhhh içimin yağları eridi iyice dovseydi sicsaydi ağzına braksaydo oraya köpek akşama kada eve gelmez karısının yanına ben arkadaşların yanına gidecem canım sikiliyor başka kadınla oyun al daha beter ol ins
Kadın çok varoş gibi ya. Çünkü 3erkek 2kadın var belki arkadaşlardır
Gitsin kocasını evinde beslesin
Bi an kendimi gördüm 😂 bende hep kızlarla gezip eğleniyorum ama eşim görürse öldürür
@çilek82 ama ben sadece eğlencemdeyim kimseyle duygusal bağ kurmuyorum ve ilişki yaşamıyorum. Genel olarak kadınlar çok güzel yakın olmak hoşuma gidiyor ;))
@DEVIL111 sana da benim gibi koca denk gelir inş ;))
Gerçi bedduadan çok dua etmiş gibi oldum da neyse 😂
@DEVIL111 ulan benim gibisini bulda baş üstüne koy. Evliliğim boyunca kimseyle yatmadım. Kaç tane kadının ilişki teklifini reddettim hatırlamıyorum bile. Clüpte falan takılıp eğlendiğim çok oldu ama hep orada kaldı…. Senin o karısının dizinden ayrılmayan erkeklere bi iş atsınlar ilk fırsatta yatmazsa bir şey bilmiyorum. Ayrıca çok iyi sevişirim saatler sürer boşalmam oldukça iyiyimdir. Eşimide seviyorum ama eğlenmeye de ihtiyacım var. Bı beni kötü yapmaz
@çilek82 istemezdim çünkü erkeklere güvenmiyorum eşime değil.
Sen başlı başına bir kötü insansınız iyi olduğunu düşünmüyorum aldatmak tek yatmak değildir o kızlara görüşüp sonra aldatmıyorum diyen gerçekten kafasında sorun vardır o kadar basit sen sadece vicdanını rahatlatmak istiyorsun o kadar karın aynı şekilde yapsa etmezsin ama sen karına bunu yapıyorsun umarım tez zamanda öğrenip sana tekmeyi koyar
Kötü biriyim demekki. Eğlenceye ve kadınlara zaafım var. İlişki anlamında kendimi frenliyorum bi noktaya kadar akışına bırakıyorum ama alkol eğlence asla kısmam kendimi. Bunları yapmazsam kafamı dağıtamıyorum
Kadın olmadan da eğlenilmiyor şimdi doğru laf söyleyelim
Ben burdan ne çıkardım biliyor musun sen sabit biri değilsin ayran gönüllü birisin başka bir şey değilsin senin yaptığını görmezsin ne olmuş dersin ama şöyle bir söz var kimse yaşattığını yaşamadan ölmez diye umarım karını başka erkeklerle görürsün Aldatmak neymiş anlarsın en acı şekilde
@cilek82 evlendim çünkü sevdiğim kadını bulduğuma inandım. Kadınlar diyorum evet her biriniz çok güzelsiniz doğru değil mi? Ben kötü biri olduğumu düşünmüyorum sırf evliyim diye dede gibi mi takılayım ne yapayım. İş arkadaşlarım var mesela kızlı erkekli plan yapıyoruz falan yani bu da benim sosyal hayatım sonuçta. Evlenince köle moduna girelim istiyorsunuz heralde.
Bak evlilik demek karşındaki kişiye saygı duymak demek onun sınırlarına saygı duymak demek tamam o zaman eşin de senin sınırlarına saygı duymasın o da erkekli clublı yerlere gitsin. Hoş bir şey mi? Diyorsun ya ben istemezdim erkeklere güvenmiyorum diye eşin de kadınlara güvenmiyor? O da istemez
@çilek82 bi kadın istemesede pislik erkek zorla da olsa herşeyi yapabilir.. kadın kendini koruyamıyor her durumda maalesef. Erkeklere güvenim sıfır.. ayrıca yaptığım çok güzel bir şey demiyorum ama elimde değil. Evli olduğumu bildiği halde teklif edenler , görüşmeye çalışanlar …: bunlar sizin hemcinsiniz ben erkek olduğum halde yeltenmiyorum. . Yani bu işin erkeği kızı da yok. Eğlenmeden yaşayamam ben böyle giderim
Kadın haklı karşı cinsten arkadaş olmaz bu devirde eskiden olsa haksız derdim
O arkadaşının yanına benim haberim olmadan gidiyorsa arkadaş deildir
o erkege helal olsun erkek ama adam segil orada koyacaktı yumrugu beynıne
Sonuna kadar hakli. Karısını ortama dahil etmek zorunda. Önceliği karısı/kocası olmayan her insan en ağır şekilde yargılanıp yadırganmayı hakeder.
Bence kadının tepkisi çok fazla o şekilde birine habersizce vurulmamasi gerek
Kocasının da habersizce gitmemesi gerek kadın tanısaydı yanındakileri zaten böyle olay çıksrmazdı
O şşş diye kapalı kadının kafasını masaya çalıp yamultmadı ona yanarım iyi olmuş.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?