Eşim erkekleri aldatmaya ve oyunlara itenin kadınlar olduğunu söylüyor, bu doğru mu?

Evde kadın tüm ev işlerini yapıyor, benim eşim de oyun oynuyordu. Dün dedi ki erkekleri evden, kendinden uzaklaştıran kadındır. Ben de neden dedim, sordum. İlgisiz olursa, sürekli sırdır yaparsa; bunlar bizim evliliğimizde yok, sen neden oyuna takmıştın şeklinde sordum. Sen de yapıyorsun galiba, normalleşme yaptığına göre ne olursa olsun asla ne bir erkek aldatmayı hak ediyor ne de bayan. O zaman siz erkekler de ilgi vermeyince biz kadınlar başkalarına gidelim, o zaman buna onay veriyorsun dedim. Kızdı, aklıma şüphe soktu. Bir erkeğin içinde aldatma varsa yapar.

Güncellemeler
3 ay
Bide bana dediki benide oyuna iten sen oldun bende dedim eline telefonu ben mı verdim gece gündüz elinde herşeyi yapıyorsun suçunu bana atmaya çalışma bidaha normalmiş gibiyse bende indirim orada erkeklerle sohbet edim benide sen itmiş oluyorsun ve bende diyim ki eşim yüzünden kendi karakteri olmalı bir insanın dedim eşlerini aldatanlar karakteri yok aynısın karıları kendilerine yaparsa görürler dedim sinir etti
Eşim erkekleri aldatmaya ve oyunlara itenin kadınlar olduğunu söylüyor, bu doğru mu?