garip mi eski sevgilim bunu çok garip buluyor ve kıskançlıktan kuduruyor ona ne ki dimi o ayrı konu ama bir kızla bir erkeğin her gün oyun oynaması sohbet etmesi flört ettikleri anlamın mı gelir erkeğin sevgilisi var bu arada yani dışardan flört ediyor gibi mi gözükürler
Yok o bire bin katıp sana çıkışmıştır ama sen öyle gözükmek istemiyorsan oyun oynadığın kisiye karsıda biraz mesafe koy
Soran
1 yıl
yani kendimi biliyorum flört etmiyoruz diğerlerinin ne düşündüğünü umursayıp çocuğa da mesafe koymak ayıp olur gibi ama eski sevgilisi konusunda haklısın bire bin katıyor nelerr neler diyor
yani tabii ki de tümden koymam millet için de bilemedim ya gerek yok gibi insanlar ne derse desin kafasında ilerlersem daha iyi sonuçta yaptığımız şey oyun oynamak ve sohbet
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayatında birisi varken karşı cinsle arkadaşlık kurmama gerek.
mağarada yaşayalım o zaman
Eski sevgilin gereksiz kıskanmış. Adı üstünde eski yani hayatına karışmaya hakkı yok saçmalamış.
yani o ayrı mesele asıl mesele flört gibi mi gözüktüğümüz çünkü çocuğun sevgilisi var böyle gözükmek istemem
Yok o bire bin katıp sana çıkışmıştır ama sen öyle gözükmek istemiyorsan oyun oynadığın kisiye karsıda biraz mesafe koy
yani kendimi biliyorum flört etmiyoruz diğerlerinin ne düşündüğünü umursayıp çocuğa da mesafe koymak ayıp olur gibi ama eski sevgilisi konusunda haklısın bire bin katıyor nelerr neler diyor
Tûmden değil canim zaten eskiye göre
yani tabii ki de tümden koymam millet için de bilemedim ya gerek yok gibi insanlar ne derse desin kafasında ilerlersem daha iyi sonuçta yaptığımız şey oyun oynamak ve sohbet
Oynayabilir ama zaten durum kendini belli eder erkek kızlardan herhangi birine yakınlık gösterebilir
çocuğun sevgilisi var ama
O sevgilisinin sorunu izin veriyorsa ii valla
maalesef öyle gözükür her gün konuşmaları oyun içinde olsa
fakat başkaları da var kız arkadaşlarımız falan da var oyunda
He gurup halinda öyle ise normal canım
Papg mi bu oyun
Ordan birileriyle samimi sohbet kuruyorsan adam kıskanır elbette
Be oyunu? Fantezi oyunu mu )
mal mısın nesin ne fantezisi işiniz gücünüz bu ya defolun gidin
Flort gibi görünür
çoğu zaman kız arkadaşımız da var ve konuşmalarımız flört konuşmaları değil bence gözükmez gibi
Hmm icerigi bilemem ben dogruluk cesaret oynardim flort gibi olurdu
Oyun da garip bir yakınlaşma olabiliyor
çocuğun sevgilisi var yakınlaşma falan yok genelde diğer kız arkadaşımız da geliyor
Ya şöyle söyleyeyim erkekler böyle bir kadını yakın gormeye başlayınca başkasını umursamıyor ondan kıskanma başlamıştır zaten
Çok garip
niyr