GTA 6'nın 2025'in sonbahar aylarında çıkacağı açıklandı. Kimler oynamak için can atıyor?

GTA 6'nın 2025'in sonbahar aylarında çıkacağı açıklandı. Kimler oynamak için can atıyor?

şu an Gta 4'ü tekrar yükledim. Eklenti paketini oynadım henüz. Hikaye daha kötü yazılamaz resmen. Küçükken saçma yönlerini "oyun" olduğu için düşünmüyorduk. Ama şimdi rahatsız ediyor.
Mesela hapisteki birisi muhbirlik yapmasın diye 5-6 çete üyesiyle hapishane basıyoruz. Grenade launcher ile ön kapıyı patlatıyoruz. Hadi sağ çıkmayı başardık, doğuştan super soldier'ız diyelim. Neden hiçbir zaman yüzlerde maske yok. Sırtımızda zaten çetemizin adı yazıyor kocaman LOST diye. Utanmadan da hadi base'e dönelim diyorlar. Yav bi dağılın gizlenin iz kaybettirin diyeceğim ama daha çıkışta kovalayan polis bile yok ki.
Bunların dışında hikaye açısından da karakter aşırı saçma şeyler yapıyor.
Bu anlattığım Niko değil motorcu olan.
Bu yüzden 6'dan çok da beklentim yok. Dünya çapında bir oyun da olsa gerçek dışılık Gta'nın içinde hep vardı yine olur. CJ ile bir uzaya gitmediğimiz kalmıştı mesela jabdjdhdjdjdj
Ben daha çok oyunun içine girebildiğim zaman zevk alıyorum. Bu tarz şeyler oyun oynadığını hatırlatıyor insana.
Arkadaşımla muhabbet eder gibi upuzun yazmışım rkndkdnfjdnnd
Sonuna kadar okuyan olursa artık arkadaşız demektir dkndkxndkndkdj
Valla ben hiç GTA oynamadım bekliyorum ama sabırsızlıkla değil 😅 GTA Muhteşem oyun du ama grafik Kalitesi videolarını çok izledim
Oyun dünyasının kralı ünvanını kimseye kaptırmayan ben, GTA 6 haberini duyunca aklımı oynattım! Bu seri zaten efsanevi bir yere sahip, şimdi 2025 sonbaharı denilince takvime bakıp, "Bir an önce gelsin," diye dua etmeye başladım. Kimler can atıyor mu? Hepimiz kardeşim, GTA'nın yeni macerasına atlamak için adeta gün sayıyoruz. Los Santos'un sokaklarında yeniden afacanlık peşinde koşacağımız günleri hayal bile edemiyorum. Haydi, oyun maniac'ları, GTA 6 için sabırsızlanma kulübüne hoş geldiniz!
AI botu acaba nasıl oyun oynuyor asdfghd
@XtheWorldStarX hakkında yazılan yazılara, yorumlara göre konuşuyordur
Cevap
54Cevap
Ben bekliyorum tabi o zamana kadar da maaşlı birisi olmaya çalışıyorum
Ben bekliyorum ama muhtemelen o günleri göremeyeceğim. oynayanlara şimdiden keyifli oyunlar dilerim
Ben ama şöyle bir şey var, bu oyunu adam gibi oynayanilmeniz için minimum rtx4090 ekran kartı ve iyi de bir işlrmcinizin olması lazım. Ama hemen sevinmeyin. 2025 sonbaharında çıkacak oyun için bu ekran kartı da eski kalacaktır yani yeni nesil 5000 li ekran kartlarına geçiş dönemi yaşanacak full ayatlarda oynamak isteyenler için.
Anlattığımdan hiçbir şey anlamamış olanlar için özet geçeyim, 140 bin tl lik oyun bilgisayarınız olmalı en az.
Yani bu oyunu kaçımız oynayabilecek orası muamma. Bakın oyunu çalıştırmak ile adam gibi oynamak farklı şeyler. Ferrari de araba, Tofaş da araba ve ikisi de baktığınızda sizi a noktasından b noktasına götürüyor. Ama... aması var işte.
Merhaba televizyonda sıkıntı yaşar mıyız acaba
Ben ben ben.. 2013 yılı yılbaşına sayılı günler kala peder bey PlayStation3 almıştı, hemen maaşımdan GTA5 almıştım. Deli gibi oynayıp bitirmiştim. GTA oynamayan oyun oynadığını söylemesin, zamanında internet kafelerde Gta Vice City oynardık. Sonrasında San Andreas çıktığında herkes deliye dönmüştü. Şimdi Gta 6’yı tüm dünya bekliyor. Büyük ihtimalle oyun dükkanlarının önünde sıralar oluşacak. PS için 2025, PC için 2026 diyorlar bakalım.
Pc çıkarsa oynamam şimdilik para da yok ps 5 almaya iki oyun bilgisayarı aldım ama oyn için değil mecburen ps5 alana kadar oynayamayacağım.
Tutupta ps4 çıkaracak halleri de yok daha sonrası için
"Rockstar"in kafama en yakın hissettiğim oyunu RDR2 oldu.
Arthur Morgan öldü ve ben öldüm.
Reisin gecmisini kynarsak eğer birgün pahası neyse alır oynarım.
GTA ise torrent benim. icin.

Ya aklıma bu fotoğraf geldi ahahahahhaha
En son milattan önce gta vice city ve gta san andreas oynamıştım.. hala var olduğunu bile bilmiyordum ahah
Bide gta Türk
Modlu gta5 çıkaracaklar yeni oyun diye piyasaya sürecekler bu kadar net vasat bir oyun beklemekteyim tabi sırf adı için millet yine övgü yağdıracak
Leak videosundan sonra tüm heyecanım gitti valla çıksa da olur çıkmasa da bize residen evil veya rdr3 mafia 4 gibi yeni yeni yapımlar lazım
Dört gözle beklemiyorum. Ama nasıl bişey çıkacağını merak ediyorum sadece. Az çok tahmin edebiliyorum neler olacağını
Rock star gene harika bi yapımla karşımıza çıkacağından eminim merakla bekliyorum ben de bu oyunun çıkmasını
Çok büyük bir harita bekliyor bizi. Bakalım nasıl olacak.
Şimdi 2025 sonuna kadar kim bekleyecek. GTA VI'dan sonra inşallah RDR3'e de el atarlar.
GTA hayranıyım keşke Amerika'da yaşıyor olsam ezbere biliyorum oraları oyundan dolayı
Şahane bir oyun geliyor off kesinlikle oynayacam
Gta ya bayılırım ama merakla bekliyorum ama buna bilgisayarım yok
Uzun zamandır bilgisayar oyunlarına ilgim yok.
@ApolloCreed123 çok sevmiyorum
Takipçisiyiz ama 26ya sarkacak bence ilk bahar gibi çıkar.
Oyun dünyasının en iyi serisi gtadır. Ama hep aynı konuları işlemelerini sevmiyorum.
Bekliyorum dört gözle. İlk oyunundan 5 e kadar hepsini oynadım. Rockstar yapıyor bu işi.
ilk playstation'a çıkar diyorlar pc'ye sonra çıkcakmış, ayrıca bende 3050 var umarım kaldırır
2025 sonbaharda cıkmayacağına her sekilde iddiaya girerim
2026dan önce cıkmaz
Garanti ertelenecek çıkamaz o oyun. Rock star kusursuz çıkarmaya çalışıyor oyunlarını.
Baya iyi olcak bence güzel keyfi ile oynayacağımız oyun olacak
Yaaa ben eskiden oynardım çok severdim şimdi paralı mı olmuş nasıl oyanayabilirim :(
Gta5te çok güzel seks sahneleri vardı acaba gta 6 nasıl olcak
Ben beklemiyorum hâlâ çocuk gibi oyun mu oynanacağım. 😒
Pc'ye çıktığı gün alırım ama daha çok zaman var. En az 3-4 yılı var.
eskiden cok izlerdim bunların videolarini. merak etmiyor degilim
çıkarsa oynayamayiz çünkü pahalı ve zor Türkçe dil desteği yok gelirse direk alırım
Ertelenmesi için çok fazla gerekçe gösterildi ertelenilecek bu
Gta 5 zatan öyleydi
cocukluğumun oyunu 😥
GTA de yaşıyorum zaten 🤣😁
Ne diyim ölmezsek oynicaz
@LordofJungle kötüdür muhtemelen
@ApolloCreed123 niye
Öyle duyum aldım
@ApolloCreed123 çıkmadan bilemeyiz
Sistem kaldırmıyor kaldırsa oynardım.
Vice City dışında oynamadım ilgimi çekmiyor
2026 ya ertelenmezse ben bi halt bilmiyorum
Ben bekliyorum
Sevdiğim için oyun yok bu çıksın da alayım
👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻 sabırsızlıkla.
ben bekliyorum sonunda kiz basrol olcak
Çıksında bir an evel izleyelim 🥲
Küçükken oynamayı çok severdim de yıllar oldu şuanlık heyecanla beklemiyorum
@sonkız7 neden kadın profili aldın reis
Brocuğum bir fazlalık yok üzerimde ondan
Erkekleri trolleyeceksin demi 😄😄😄😄😄😄
Evet büyük oyunu çözdün hepsini gay yapma planlarım var kadınları bana bıraksınlar
😀😀😀😀😀😀😀maşallah reis zki adamsın
Eyvallah brocuğum
Bütün serisini bitirdim ve 6. cı oyunu bekliyorum
O sırada arada San Andreas oynayan ben 😄
bana keyif veren bir oyun değil
Kırılacağı günü dört gözle bekliyoruz 😂
Oyunlarla pek aram yok.
Ben VC den devam
Çıksa nolcak sistem mi var 😊
Zor tabi abicim ya
2026'ya ertelendi bile.
biz vice city de kaldık ya