Türkiye saati ile saat 17:00 da ilk fragman yayınlanacak. Hatırlıyorum da bundan tam 10 sene önce GTA 5 ilk fragmanını açıp heyecanla defalarca kez izlemiştim. Ya ne ara geçti tam koskoca 10 yıl ve şu an yarınki GTA 6 fragmanını bekliyorum, vay be!

Türkiye saati ile saat 17:00 da ilk fragman yayınlanacak. Hatırlıyorum da bundan tam 10 sene önce GTA 5 ilk fragmanını açıp heyecanla defalarca kez izlemiştim. Ya ne ara geçti tam koskoca 10 yıl ve şu an yarınki GTA 6 fragmanını bekliyorum, vay be!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Pahalı olacağı için bakmaya gerek yok. O oyun çıkana kadar bizim dolar kuru ne olacak kim bilir.🤦
Almak için kredi çekerim 3 taksit yaparım öderim ya :D
😄
Michael Franklin Trevor gibi sağlam karakterler, sağlam hikaye.. Bunu yapabilecekler mi ki?
Gta 4 hikayesinin üzerine çıkabilirler mi bilemicem
Bakalım.. Deneyim yaşayacağım son oyun olacak umarım buna değer
Yok son olmayacak nerden çıkardın :D
Dostum ben yakın zamanda hayatıma son vericem.
Ya olm saçmalama yapma öyle bişey mantıklı düşün kendini nasıl öldürürsen kıyamete kadar o şekilde öldürülürsün diğer tarafta hadi bu dünya önemsiz ama inancın varsa öteki tarafı düşün yapma böyle bişey zamanı gelince hepimiz zaten bir şekilde ölcez
Ne istersen yaz. Ama ben kendimi bildim bileli mutlu olmak için savaşıyorum ve 25 yaşıma geldim. Gençliğimden eser kalmadı.
Ben böyle yaşamaya yaşamak demiyorum.
Ne yaşadığını bilmiyorum ama kendi yaşadıklarını ve dertlerini başkalarının dert ve yaşadıklarıyla kıyasladığın zaman diğer insanların yaşadıkları daha ağırsa ve onlar buna rağmen ayakta duruyorsa sende durabilirsin
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!