Bu fragman ilk olduğu için pek fazla bir şey anlayamadık, grafiklerini gösterdi, çete savaşlarının olacağını, oyunun nasıl bir türe ait olacağını sosyal medya özelliğinin olduğunu ve sadece iki ana karakter ile oynayacağımızı
Ben en çok şunları merak ediyorum kaç tane şehir bulunacak bu fragman da Vice City gördük tamam ama belki de başka şehirler de eklenebilir ve şöyle de bir tahmin ortaya koyuyorum "dünyanın en iyi açık dünya oyunu olacak" yani demek istediğim tamamen şu Assassin's Creed 2 oyununda ki gibi şehirden şehire geçme özelliği bulunabilir olması da gerçekten süper olur ve bir tahminim de inşAllah doğru çıkar "Tommy Vercetti malikanesi ana karakterlerden birisine miras kaldı" yani Tommy nin ya öz çocuğu ya da yeğeni torunu gibi bir şey zannediyorum ama kız mı erkek mi onu bilemiyorum 🤷♂️😂
Bu oyun 2025 sonuna doğru çıkacak. O zamana kadar bu oyun için gtx 5000 li ekran kartları çıkar. Türkiye ekonomisi de göze alınırsa pc değiştirmek için en az 120000tl gerekir. Bu oyun da 2000tl den aşağı satılmaz. Biz oyundan bir şey beklemeyelim bence, yabancılara şimdiden iyi eğlenceler.
Adını hiç duymadım, başarılı bir oyun olabilir bunu da oynarız ama gta karşısında dünya üzerindeki hiç bir oyunun şansı yok maalesef karşılaştırma açısından.