GTA6 fragmanı yayınlandı beklentilerinizi karşıladı mı 🤔
#Gamer

GTA6 fragmanı yayınlandı beklentilerinizi karşıladı mı 🤔
#Gamer
Baya bişey var. Görüntü kalitesi muazzam. Vice City müthiş gözüküyor. Gece hayatı sosyal medya vs. Ana karakter de farklı olmuş. Kadın koymuşlar Lucia. Muhtemelen arada sevgilisi ya da kocası Jason’ın perspektifinden de görebiliriz oyunu ama büyük oranda ya da tamamen Lucia oynucaz. PC versiyonu ilk etapta yok ki onu kaldıracak pc iyi para, hele 4K oynatacak PC en az 100 bin lira zaten. PS5 versiyonunu alırım ben.
Parası çok pahalı olur GTA 5 yıllar çıkmasına rağmen epic games de 533 lira steam'de dolar bazlı satılıyor zaten GTA 5 ın yapım maaliyeti Rockstar Games e maliyeti 250 milyon dolar olmuş GTA 6 daha yapım aşamasında Rockstar Games 2 milyar dolar harcamış bunuda sen düşün artık oyun 20.000-30.000 tl arası olur onun parasını çıkarmak için
2025 de ps5 ve xbox a çıkacağını öğrenince bir üzüldüm. Konsolda asla gta serisi oynamadım oynamam. 😂
2026 da yüzümüz güler bizim anca.
Ayrıca fragmanı beğendim. Gta 5 traileri gibi ultra hype ettirmedi tabi ama o zaman yaşımız da küçüktü..
Ben açık dünyasını çok beğendim gta 6 nın. Dehşet bir şey geliyor.
Ah bee her şeyden olmasa da birsürü şeydan çok istiyorum GTA6 almayı ama fiyatı şimdiden gözümü korkutuyor😂
Fragmana bakarsak aslında tam beklediğim gibi bir vibe vermiyor ama yine de güzeldir heralde.
Ben sadece şunu istemiyorum Vercetti villası başka birisine kalmasın yeterli 😂 ana karakterlerden birisi Tommy nin çocuğu yeğeni veya torunu olmasını isterim
Cevap
26Cevap
Beklediğim bi oyun değil ama oynarım yinede✌️
Gtx 1650 laptopumla steamden 100 dolara alabilirsem minimum ayarlar 720p de 30 fps oynarım artık 😮💨
@iLoveYu çok mu seviyon oyun oynamayı
Şimdi şöyle bir durum var bu oyun ps5 aldırır ayrı bir konu, ancak PS4 de hala çok yoğun kullanıcısı var. Acaba düşük ayarlarla çıkacakmı?
Rockstra verilen oyun parası helaldir sorgulamam çok iyi
Ps5 versiyonu alacağım ancak 2025 de çıkacak oyun 5 k dan aşağı bir fiyata çıkacağını sanmıyorum o zamanki ekonomi vs göz önüne alınırsa ve hafıza olarak 400 500 gb bekliyorum ps5 sahipleri ssd yükseltmesini yapsınlar
bence güzel ama kim bilir fiyatı ne kadar olur onu kaldıracak pc de 50-60 bin lira vardır
bnim gtc1650 kaldırı belki
Evet, karşıladı. Biraz daha uzun olsa belki daha iyi olabilirdi ama bu fragman bile oyunun kalitesini hissettiriyor.
İzlemedim bile. Nasıl olsa o çıkana kadar dolar fırlar diye. Zaten 70 dolar gibi rakamla çıkar standart sürümü.
Sadece onlineciyim. Hikaye hiç sevmem. Sadece onlineyi merak ediyorum nasıl olacak
Grafikleri çok güzel duruyoe 2025 te piyasaya sürülünce görücez
tommy olsun malibu ya gidelim isterdim onlar yoktu ama yinede geyecan yaptim
Mükemmel olacak 👌 fakat PC için gereksinim açıklandıktan sonra ekranı kartı değiştirmem gerek 😁
trevor yok ondan herhalde sarmadi beni : ( ama oyun icin heyecanliyim
Gta san andreas'da bıraktım ben. Zirve orası benim için.
Bakmadım ama çok merak ediyorum ps kafeye gidip oynicam büyük ihtimalle
Guzel, oynaması keyifli bir oyuna benziyor ama bir hikayesinden bir klasik çıkmaz. O vibe'ı vermiyor.
Bence gayet güzel görünüyor.. özellikle yapay zeka çok gelişmiş görünüyor.. ama plajda kadının arkasını röntgenliyor mesela 😂
Ben gamer falan anlamıyorum da, beğeneyim sorunu
Kadın karakterleri ne güzel çizmişler lan
Sanki bunu kaldıracak bir pcm var da çıkması çokta önemli
hani çoook zor ihtimal de ps4 e de çıkarsa müqo olur
Karşıladı lakin daha çok var çıkmasına
Çok iyi ben bunu yayıncılardan izlerim.
Açıkçası hiç takip etmedim
Güzel olmuş, film tadında.
zenci karılar twerk yapıyo :D
Daha yeni fark ettim 🤦♂️ onu bizim ülke de ki olaydan bulmuşlar www.instagram.com/.../?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Pc için 2 3 sene daha bekleriz
Hic ilgimi cekmedi
Ben dee
Çok güzel
Beğendim ben
evet
Eskisi daha iyiydi biraz bozmuş
Eh işte
Bakmadım henüz
Bizi iyi eğlenceler bekliyor
Çok iyiydi
Fazlasıyla evet