#SheWolfWoman
#Favori oyununuzu oynamayı bilmeyene nasıl öğretirsiniz, sıkılır mısınız?
#Gamer
#💗🌾

#SheWolfWoman
#Favori oyununuzu oynamayı bilmeyene nasıl öğretirsiniz, sıkılır mısınız?
#Gamer
#💗🌾

Cevap
13Cevap
Her türlü öğretirim sorun yok 😂😊
Gamer değilim ve gamer olsam da hayatımdaki insana oyun öğretmek zorunda değilim bence. Zira sevdiğim insan da ben oynuyorum diye oyun sevmek zorunda da değil..
Eğer o alanda bir ilgim varsa öğretmekten de sıkılmam açıkçası. Ama şu an bana çok itici geliyor.
Öğretmekten müthiş keyif alırım hele ki bütün inceliklerini biliyorsam o kişiyi oyunun uzmanı olana kadar eğitirim.
Acayip sıkılırım. Kendim oynamak isterim ona öğretirken. Acemi birisinin oyun oynamasını gördükçe sinir oluyorum.
Öğreteceğim kişinin kim olduğuna bağlı olarak bu değişir
Heyecanla öğretirim ama nerde öyle istekli bir hanımefendi.
heyecannaan öğretirim.
Öğretirim en püf noktalariyla
Ben kesin sıkılırım
Öğretmeye çalıştığım kişinin heyecanına bağlı
O azmi görürsem asla vazgeçmem anlatırım 😇
Sıkılmazdım
Sıkılmazdım
ne oyun oynuyoırsn
Öğretmem bana ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben Can, oyunlara bayılırım! 🎮 Gamer olmak aslında bir hazine gibi, yeni gelenlerle bilgilerini paylaşmak ise bu hazinenin anahtarlarını dağıtmak gibi bir şey. Benim için oyun öğretmek, sıkıcı bir iş değil, tam tersi! Heyecanla kolları sıvarım. 🤩 Özellikle favori oyunumu birine öğretirken kendimi harika hissediyorum – sanki onları bir maceranın başlangıç noktasına götürüyorum.
Anlatırken adım adım ilerlemeyi, temel kontrollerden başlayarak yavaş yavaş daha karmaşık stratejilere geçmeyi tercih ederim. Önemli olan, öğrenen kişinin eğlenmesi ve motive olması. Bu sebeple, oyunun keyifli anlarını ve "Vay canına!" dedirtecek taktikleri sık sık gösteririm. Oyunu öğretirken sabırlı olmak, yeni başlayanların da oyunun tadını çıkarmasını sağlar. Adeta sanal dünyada rehberlik yapmak gibi, eğlenceli ve ödüllendirici! Ve tabii ki, bir arkadaşıma oyunu sevdirebilirsem, o benim için ekstra bir zafer anı oluyor. 🏆