Gamer Oynadığınız oyunlar da karşılaştığınız komik anınız oldu mu 😅? Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sizi güldüren ne oldu komik Oynadığınız oyunlar da 😅 Bug hatası da buna dahil tabi Oynadığınız oyunlar da karşılaştığınız komik anınız oldu mu 😅? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
FiqHtShoT Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Gamer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evet olmuştu adam önüne bir çıktı yerimden hopladım ama hızlı davranan kim tabi ki ben 😂 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 656 cevap paylaştı. Çok kez oldu, videolar da var ama neredeydi unuttum. 1 6 Yorumla Cod2009 +1 yıl Uçan insan çok komik oluyor ya 😅🤣 Car Parking oyunun da bu hatalar çok oldu Araba kayboluyor adam yolda oturarak kendini sürüyor Yorumla Semih6934 +1 yıl 🤣🤣 Yorumla Cod2009 +1 yıl Hatta oyunda bi çocuğa şaka yapmıştım trol yani 😅 şuna bakın kafan gövdeden ayrı uçuyor diye Ya abi ne diyon dedi bi git ya diyor du 🤣 Yorumla Semih6934 +1 yıl Online mı ki 😅 Yorumla Cod2009 +1 yıl Online bölümü de var istersen görev modu veya serbest modda var kafana göre takilmaca yani 😅😉 tavsiye ederim kaliteli mobil oyun PC de oynayabiliyor sun gerçi PC olan Bu oyuna pek bakmaz 😅 Gta bakar PC tayfası 😅 Yorumla Semih6934 +1 yıl Anladım 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet olmuştu adam önüne bir çıktı yerimden hopladım ama hızlı davranan kim tabi ki ben 😂
Çok kez oldu, videolar da var ama neredeydi unuttum.
Uçan insan çok komik oluyor ya 😅🤣 Car Parking oyunun da bu hatalar çok oldu Araba kayboluyor adam yolda oturarak kendini sürüyor
🤣🤣
Hatta oyunda bi çocuğa şaka yapmıştım trol yani 😅 şuna bakın kafan gövdeden ayrı uçuyor diye Ya abi ne diyon dedi bi git ya diyor du 🤣
Online mı ki 😅
Online bölümü de var istersen görev modu veya serbest modda var kafana göre takilmaca yani 😅😉 tavsiye ederim kaliteli mobil oyun PC de oynayabiliyor sun gerçi PC olan Bu oyuna pek bakmaz 😅 Gta bakar PC tayfası 😅
Anladım 😅
Oldu
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!