Gamer Oyun oynarken hiç komik bir olay yaşadınız mı? FiqHtShoT Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Oyun oynarken yaşadığınız komik bir olay hiç yaşadınız mı 🤔#Gamer Oyun oynarken hiç komik bir olay yaşadınız mı? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Menethil Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Çok olay oldu da BF1 de tanktan kaçarken kafama uçak düşmesi ayrıydı 😂😂 1 0 Yorumla
Monchuq Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 79% +1 yıl Garrys mod da Nuke modu indirip arkadaşla denedik Gülmekten ciddi anlamda altıma işiyordum BXNXNXMXNXMXNMXNXMX Çok iyi pc cokertiyor mapin içinden geçmiştim 1 0 Yorumla
__Burdartukyok__ Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl En çok oyunlarda kullanılan kullanıcı adları eğlendiriyor bu nickleri tercih edenlerin tercih sebepleri vesaire baya komik oluyor :) 1 0 Yorumla
KilimciveKöroğlu Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Hangisini anlatacaz her gün discorda gülmekten bayılıyoruz😀 1 0 Yorumla
kamelyalıhaham Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Evet dağa taşa ulti atmışlığım var yarım saat kahkaha attığımı hatırlıyorum kendime 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 735 cevap paylaştı. Yaşadım uçan araba uçan insan 🤣 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 650 cevap paylaştı. Devamlı oluyor 😂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çok olay oldu da BF1 de tanktan kaçarken kafama uçak düşmesi ayrıydı 😂😂
Garrys mod da Nuke modu indirip arkadaşla denedik Gülmekten ciddi anlamda altıma işiyordum BXNXNXMXNXMXNMXNXMX Çok iyi pc cokertiyor mapin içinden geçmiştim
En çok oyunlarda kullanılan kullanıcı adları eğlendiriyor bu nickleri tercih edenlerin tercih sebepleri vesaire baya komik oluyor :)
Hangisini anlatacaz her gün discorda gülmekten bayılıyoruz😀
Evet dağa taşa ulti atmışlığım var yarım saat kahkaha attığımı hatırlıyorum kendime
Yaşadım uçan araba uçan insan 🤣
Tonla şey yaşadım ya 😂
Evet yaşadım
Devamlı oluyor 😂