Online oyunda yaşadığınız en ilginç gülünecek kadar komik olan olay neydi 🤔
#Gamer #FiqHShott
Benim olayım adamı çatıdan almaya gittim adam camın önündeydi bir de görünmezlik almıştı ona vurdum camdan aşağı düşüp öldü 😄 E basmayı unuttu 😄

Online oyunda yaşadığınız en ilginç gülünecek kadar komik olan olay neydi 🤔
#Gamer #FiqHShott
Benim olayım adamı çatıdan almaya gittim adam camın önündeydi bir de görünmezlik almıştı ona vurdum camdan aşağı düşüp öldü 😄 E basmayı unuttu 😄
Arkadaşım Minecraft bed wars oynuyorduk sesli sohbetteydik, neyse karşımızda birtakım kaldı, onlar baya dirençli yataklarını kıramıyoruz bizimkini de kıramıyorlar, 1 buçuk saat boyunca fight attığımız hatırlıyorum, gerçekten çok komik anlar olmuştu gülme krizine falan girmiştim, hatta bir anda karşıdaki adam beni oyunu haritasının ortasında 15 - 20 tur kovalamıştı baya komikti.
Counter Strike maçı sırasında oyuna daha yeni girmiş ve biriyle bozuşmuş birinin ''Kick plz'' yazıp durmasından sonra, ''Tamam birader, bu kadar istiyorsan hallederiz'' diyip, kickvote açarak kendisini attırmıştım.
Niyeyse çok komik gelmişti o sırada.
Pubg oynarken 45 yaşında dayının biri geldi bizim takima, bana ateş edip duruyo dayı dedim napiyon bana niye sıkıyosun? Ben seni terörist sandım yeğenim diyo dgndhdkdgdj
Cevap
1Cevap
Arkadaşımla oynarken bilmeden aynı online oyuna denk gelmiştik komik değildi pek ama aklıma bu geldi
Rakibe abim gelmişti beni kesip dalga geçiyodu jfjdj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?