Nereden çıktı bu oyun şimdi yaa? Zaten zar zor yetiştiriyorum. Ama çok tatlı karakterler, görseller vs. Çok üst düzey bişey olmadığı kesin ama hakkını veriyor. Oyun keyifli. İyi ki almışım. Suicide squad ile değişebilsem keşke. Ama artık çok geç. O oyun da bitecek bir şekilde 😅
Listenizde olmayan oyunları gördüğünüz zaman alıyor musunuz?
Daha önce adını duymadığım ya da hayatımın her hangi bir alanında karşıma çıkmayan oyunları almıyorum mesela papers lütfen oyununu youtuber ya da inceleme kanallarından görmesem incelemek ya da oynamak istemem. Bilmiyorum yani güvenemiyorum ya da ilgimi çekmiyor.
Granblue Fantasy Relink. Biraz genshin impacten biraz monster hunter world’den bişeyler alıp birleştirmişler. Tatlı gözüküyor jrpg severim. Ama single player olacak ve gacha olmayacak genshin gibi. O zaman sinir bozucu oluyor 😂 co-op da var online istersen.
Crackli vardır pc için muhtemelen. Görseller hani çok üst düzey olmasa da jrpg için gayet tatlı. Sardı beni. Erkek karakter de var bu arada ya erkek ya kadın ikisinden birini seçip başlıyorsun oyuna 😅 şayet konsoldan oynayacaksan mecbur parasını vercen benim gibi başka yol yok. Ama öyle çok harcayamam diyorsan 29 şubatta Final Fantasy Rebirth çıkacak onu bekle derim.
Crack olmasın aman uğraşamam gleödşd konusu ne? Ben şeyi bekliyorum wuthering waves çok güzel görünüyor. İngilizce olur galiba ama denenir. Bakarım ona da
Evet görmüştüm o oyun da çok güzel listemde var. Babasının vasiyeti üzerine estalucia diye bi yeri arıyoruz havada uçan gemiyle sjsjssj 6 ya da 8 element var sanırım. Primal diye bişey var her elementin bossu yanlış anlamadıysam. Daha 2-3 saat oldu başlayalı çok ilerlemedim. Söylemeyim diyorum ama genshin impact’e çok benziyor. Toplam 18 karakter var sanırım. Bir kısmını hikaye kendi veriyor bir kısmını da ana hikaye ya da yan hikayeden kart toplayarak sen açıyorsun. Allahtan gacha değil. Kartı alınca hangi karakteri istiyorsan onu seçip açıyorsun. O açıdan güzel.
Baba vasiyeti falan stardew valley geldi aklıma 😁 karakterler çok az ya ama sistemi güzelmiş hikayeside güzel aslında Gacha da aslında hesap şansı çok önemli ya hani başta kötüyse hep kötü gidiyor bence
Yeni çıktı zaten. Yani eski versiyonları var sanırım. İlk versiyonu evet 2014’de yayınlanmış baktım şimdi. Aksiyon jrpg. Granblue fantasy. Bu son oyunu yeni çıktı Granblue Fantasy Relink