Gamer Özlediğiniz oyunlar neler? YgzKhrmn Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Çocukken ne güzeldi. Saklambaç, yerden yüksek, yakar top vb bir sürü oyunumuz vardı. Şimdi insanlar duygularımızla oynar olmuş 🥲 Özlediğiniz oyunlar neler? Cevapla Çocuk Soruları Oyun Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Kuzenlerle Halı saha maçları var sadece özlediğim 1 0 Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ben sürekli ip atlardım bacaklarım hep mosmordu o yüzden, şimdi çok özlüyorum. 1 1 Yorumla YgzKhrmn +1 yıl Bence ip atlamak çok estetik bir spor ama spordan sayılmıyomuş çok saçma Yorumla
Witcher_Emir Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Evlenmecilik ne güzel kızlarla evleniyorduk 1 2 Yorumla Witcher_Emir +1 yıl Sen baba ol emir ben anne ahmette çocumuz olsun sdfsf Yorumla YgzKhrmn +1 yıl Aga be 😂 Yorumla
MaviDolunay Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Gamer konusunda 587 cevap paylaştı. Saklambaç, sek sek, ip atlama, salıncak, evcilik. Eskiden çocuklar hareketliydi eve zor giriyordu. Şimdi herkes eve hapsolmuş. 1 0 Yorumla
sudekoo Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yakar topu özledim harbi. Bir de sek sek. 1 0 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Gamer konusunda 311 cevap paylaştı. 9 taş seksek kızmabirader tombala daha çoook var 1 0 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Körebe, taş kağıt makas, saklambaç ve yakar top. 1 0 Yorumla
Mitea646499 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Amiral battı 1 4 Yorumla YgzKhrmn +1 yıl Siyasi yorum mu 😂 Yorumla Mitea646499 +1 yıl Yok be cidden o oyunu oynamak eğlenceliydi siyasi yorum deme sebebin ne?Arada bir mevzu mu kacirmisim Yorumla YgzKhrmn +1 yıl Yok be kendi kendime gönderme yaptım boş ver 😂 Yorumla Mitea646499 +1 yıl Peki 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kuzenlerle Halı saha maçları var sadece özlediğim
Ben sürekli ip atlardım bacaklarım hep mosmordu o yüzden, şimdi çok özlüyorum.
Bence ip atlamak çok estetik bir spor ama spordan sayılmıyomuş çok saçma
Evlenmecilik ne güzel kızlarla evleniyorduk
Sen baba ol emir ben anne ahmette çocumuz olsun sdfsf
Aga be 😂
Saklambaç, sek sek, ip atlama, salıncak, evcilik. Eskiden çocuklar hareketliydi eve zor giriyordu. Şimdi herkes eve hapsolmuş.
Yakar topu özledim harbi. Bir de sek sek.
9 taş seksek kızmabirader tombala daha çoook var
Körebe, taş kağıt makas, saklambaç ve yakar top.
Amiral battı
Siyasi yorum mu 😂
Yok be cidden o oyunu oynamak eğlenceliydi siyasi yorum deme sebebin ne?
Arada bir mevzu mu kacirmisim
Yok be kendi kendime gönderme yaptım boş ver 😂
Peki 😂😂
ates ve su twin shot bad ice cream
Saklambaç