Mesela pc oyunları. Mobil oyuncuyum ve oynamayıp ama merak ettiğim oyunları oyun yayıncılarından izliyorum. Vakit kaybı mı yaşıyorum? Bence hayır, dizi gibi😗 #benkendall
Korku oyunlarını izliyorum oynayamadığım için 😔. Yayınları daha çok eğlenmek için izliyorum aslında, oyunlar için özellikle izlediğim yayın sayısı çok azdır.
Ben de ne bilgisayar ne de oyun konsolu var. Bu yüzden bu platformlara çıkan oyunları Youtuber veya yayıncılardan izliyorum ve bu gayet normal yani zaman kaybı değil; dediğiniz şekilde dizi izlemek gibi. Hatta çoğu kişi bu aletlere sahip olduğu halde yine de yayıncı veya Youtuberlardan izliyor çünkü izlemesi keyifli, sarıyor.
Aslında düz mantık ile bakarsam izliyorum. Daha önce oynadığım ama pay to win olduğu için bıraktığım oyunların bir kaç yayıncıdan düzenli videolarını takip ediyorum. Yayın izleme huyum yok, sıkıcı geliyor bana. Diğer açıdan daha önce hiç oynamadığım bir oyunun yayınını veya videosunu izlemem niggı.
Hikaye/video oyunlarını izlemek çok zevkli oluyor. O anın heyecanı, neşesi, korkusuyla birlikte oynayanla aynı şeyi sen de yaşıyorsun. Altyazılı olanları izliyorum hem yabancı dilim gelişmiş oluyor. Kesinlikle vakit kaybı değil. PS5 alıp oyuna tonlarca para vereceğime izlerim daha iyi. 😊
Sadece öğrenmeye ihtiyaç duyduğum oyunların oynanışlarını ve püf noktalarını öğrenmek için bakarım. Uzun uzadıya izlemem. Misal, Mobile Lebends oynuyorum, bir hero için ne gerekli neye dikkat etmeli oyun içinde, itemleri ne olmalı duruma göre bu tür şeyleri öğrenmek için açıp bakıyorum ne yapıyorlar diye...
oynayamadığı oyun mu var 😎 ben bi oyunu oynarsam zaten sevdiğim için oynar iyi oynamak için hırs yaparım. hem oynadığım oyunlar kitlesi belli yani farklı yerlere açılmam hep aynı tür o yüzden sıkıntı yok
genelde bilmediğim heroları öğrenmek için izliyorum bide şu şampiyona maçlarını izliyorum keyfim isterse kombo falan öğreniyorum taktik öğreniyorum oda çok nadir izlerim yani oynaması daha iyi