Çoğu soruda oyuna ayıracak vaktim yok, oyun oynamıyorum artık eskisi gibi türünden yorumlar gördüm. Acaba büyüdükçe etkisi azalıyor mu? Yoksa eski günlerdeki verdiği tadı vermiyorlar mı?

Çoğu soruda oyuna ayıracak vaktim yok, oyun oynamıyorum artık eskisi gibi türünden yorumlar gördüm. Acaba büyüdükçe etkisi azalıyor mu? Yoksa eski günlerdeki verdiği tadı vermiyorlar mı?

Hayır, ben Nintendo'nun oyunlarından asla sıkılmam, aşırı eğlenceli. büyüdükçe de hiç değişmedi aksine ben daha çok eğleniyorum
Ah Sanalika üzümlü kekim... Eskiden az oynamazdık, güzel oyundu. Oyun oynamaktan sıkılıyorum evet artık beni sarmıyor. Bilgisayarımı satasım var sırf bu yüzden.
Cevap
26Cevap
Oyunlardan sıkılmıyorum bazen saatlerce oynuyorum özellikle rol yapma yani seçim yaptığımız oyunları oynarım.
Zaman geçtikçe verdiği tat azalıyor sanırım ya.. Ben öyle hissediyorum.
Belli bir noktada evet sıkılıyorum sonuç olarak oyun hevesi diye bir şey var geçebiliyor.
Ah sanalika...
Hayır sıkılmıyorum. Maddi durumlardan dolayı bilgisayar oyunlarını bıraktım. Telefonumun kaldırabildiği oyunları oynuyorum.
Evet artık eskisi gibi tat vermiyor. O eski internetcafe heyecanını özledim.
Aaa Sanalika 😃 Çok oynardım ya hiç sıkılmazdım. Şimdilerde bıraktım sıkıcı geliyor artık
Aslında büyüdükçe daha çok haz vermesi gerekiyor çünkü çalışıyorsun ve elinde para oluyor bilgisayarını daha çok güçlendiriyorsun ve oyunlarda skinler satın alabiliyorsun daha zevkli bir noktaya geliyor oynadıkça aimin geliştikçe millet sana hile diyor zekânı kullanaraktan stratejik planlamalar yapıyorsun vs vs zevkli bir noktaya gidiyor. Ve ekibin de olursa oyun çok dadlıı bir yere doğru gidiyor.
şu ana kadar hiç sıkılmadığım oyun; Age of Empires! 🙂 Böyle baştan baştan o şehrimi kurup, oyunu tekrar tekrar bitirmek beni hiç sıkmıyor. 😄
40 yıl sonra da 4 gün sonra da minecraft oynarım mesela bazı oyunlar sanat eseridir bazıları sadece iyi veya kötüdür
Eskısı gıbı sarmıyor. Haftada maksimum 6 saat oynuyorum.
Artık sarmıyor , sıkıyor. Kulaklık bile bas agrısı yapıyor
Arkadaş ortamsız oyun oynanmıyor, zamanla tek kalan oyuncu tat alamadığı için sıkılıyor oynamıyor.
Artik evet. Cunku cok fazla oynadim beni sasirtacak bir oyun yok
Sims’e sardım yine bu aralar sıkılana kadar devam sıkılınca bırakıyorum
Eglenerek oynadigim bi oyun vardi cocuk doldu oynayamiyorum artik
Dota 2 oynuyorum vakit öldürmelik. 3 4 elden sonra dizi filme geçerim
Oyun oynayacak zamanım yok maalesef clash royale girerim haftasonları
Evet. RoK'ta birlikten atilmamak için her gün gir çık yapiyorum o kadar.
Elbet sıkılırız ama ben şahsen tutkuyla oynadığım için alışmak istemiyorum ondan uzağım.
Evet ya çocukken oynardım sadece kelimelik oyununu oynuyorum o da rakip dişli olunca eğlenceli oluyor.
şu an sıkılmadan oynadığım rise of kingdom var
İş güç geçim vs derken el mahkum
Oyunlardan sıkılmam hiç.
sanalika oynayan kaldımı alskjdşfasdf
ıyy en igrenc oyun bu sanalika çöp
Şu sıralar hiçbir şeyden tat alamıyorum oyun dahil
Oyun Güzel Sarıyorsa Sıkılmam 😊
Evet artık hiç oynamıyorum
Evet sıktı artik ya
Pek oyun tecrübem bilgim yok.
Hayır mal mal oyunculardan sıkılıyorum
Son sorduğum sorumu kaldırabilir misin?