Arkadaşlar normalde laptopta oyun oynamam bugün bi Zula oynayayım dedim düşük grafiklerde bile laptop aşırı zorlandı çok ısındı neden böyle düşük bir oyunda benim laptopum böyle bir performans verdi yardımcı olur musunuz
Valla abi fazla anlamıyorum ekran kartından laptopun kodunu yazdım ekran kartı ise amd radeon grapichs şarjda oynuyorum masanın üstünde yani abicim bu lanet cihaz sadece cs1.6 da sıkıntı çıkarmıyor diğer oyunlarda b. k gibi
Peki hocam son olarak ekran kartımın modeli ne diye geçiyor amd Radeon gralichs yazıyor ama bu nedir örneğin gtx 1060 var ne bilim en son 4090 çıktı peki benim ki hangiai
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bakım zamanı gelmiştir
Hocam o nasıl oluyor
Izgara ve termal bakim kardeşim
Hocam laptopu birkaç hafta önce aldım
Haaa dostum yazmamışsın yeni aldığını ekran kartı nedir biliyo musun ve yatakta falan mı oynuyorsun batarya da mı oynuyorsun
Valla abi fazla anlamıyorum ekran kartından laptopun kodunu yazdım ekran kartı ise amd radeon grapichs şarjda oynuyorum masanın üstünde yani abicim bu lanet cihaz sadece cs1.6 da sıkıntı çıkarmıyor diğer oyunlarda b. k gibi
Batarya da oyun oynanmaz yani prize bağlı olcan
Masada altındaki hava tahliyesini kapatmaman lazım
Zaten prizde oynuyorum normal masa üstünde yani hava akışı olur yani
Harici kart yok ısınma yapar normaldir oyun cihazı değil bu
Peki hocam son olarak ekran kartımın modeli ne diye geçiyor amd Radeon gralichs yazıyor ama bu nedir örneğin gtx 1060 var ne bilim en son 4090 çıktı peki benim ki hangiai
Sende ondan yok knk apu var sende yani işlemciye bütünleşik sadece görüntü için olan ekran kartı harici yok maalesef
O zaman ben cs1.6 açtığına dua edeyim 😂
Aynen :) zula da da grafik düşür :)
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!