Güncellemeler
+1 yıl
Ufak bir detay daha ahşap sert bir bilgisayar masasında oynuyorum bir de yani etraf boş hava alıyor laptop kitap koyayım mı altına ama koyarsam daha da ısınıyor fanlar daha çabuk toz kapıyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kanka zaten oyun için laptop iyi bir çözüm değil. 🥳
Valla abi bir yandan mantıklı bir yorum 😅
Al bir ryzen 3600 XT sistem tamam. Şahsen kullanıyorum benimde ekran kartım yok aksilik 🥳 lffl
laptoplar oyun için uygun değildir çünkü
Format atın tahminim minig virüsü bulaşmış
Tamamdır çok teşekkür ederim deneyip geri dönüş yapayım
Torrent ile ugrastiniz mi
Veya kaçak lisans
Torrent oyun indir mistim evet torrent oyun indir diye siteden
Cooler master macun kullanın ayrıca dandik olmasın macun
Tamam ordan mining bulaşmış %100
Dodi repack dan torrwnt indirin
Hiç beklemeden formatı basın
Ve toz olayı olmuş da olabilir mi ben nasıl temizlerim diyelim laptopun arkasını açsam çünkü biri her hafta fan temizliği yap dedi ama fanlar hassas ya kırılır ise
Hangi salak dedi her hafta diye ya bu meyve sebze mi sanki sürekli temizlenecek ben senede 2 defa yaparım bazen bir altına mutlaka bir fan alın yukselticili sizin pc tamirciligi geçmişiniz yoksa uğraşmayın toplayamazsıniz
Yapılmaz değil ama garanti varsa açmayın garanti bittiyse youtube dan bakılarak yapılabilir ama eliniz yatkinsa
Tamamdır o halde resetliyim laptopu önce ardından bu dediğiniz fan işini halledeyim
Önce formatı bas Hocam fanacun yeniye açma
Yeniyse
Tamamdır macun yeni evet
Tamam direk formayla
Fotmatla
Hocam nazar değdi sanırım
Ya klavye azizliği :) ben kendim 12 senedir tamircilik yapıyorum ondan tecrübe konuşuyor biraz :)
Valla hocam elinize sağlık bilmediğim duymadığım seyler di bunlar
Ben merak sonucu öğrendim kendim boza boza telefon da yapıyorum bazı şeylerini aksam değişimi tablet aynı şekilde kendi arabamız var doğan cam kriko yağ filtre hava filtre değişimi kapı fitili değişimi kendim yaparım netten bakarak el yatkınlığı istedikten sonra olur hocam korkma yeter ben ilk laptop açısında ayki laptobu on defa söktüm topladım öğrenim diye