Bilgisayarcı beceremedi fan olayını (güya bi tanıdık dolayısıyla gittim daha da berbat etti her şeyi) başta çok ses çıkarıyo diye götürdüm şimdi 2. fan değişiminde fan bazen dönüyo bazen duruyor az önce vurdum biraz dönmeye başladı sıcaklığın tamamını atıyo şuanda fakat napacağımı şaşırdım bir de güç düğmesinin ışığı fanı değiştirdiğimizden beri yanmıyor bunu ben tek nasıl çözücem
Güncellemeler
+1 yıl
Hp pavilion g6 bilgisayarım bu arada.
Laptop fanı bazen dönüyo bazen duruyo şu an aşırı ısınmadan sonra çalışmaya başladı napmalıyım?
Muhtemelen kabloyu tam oturtamadı, ayrıca bios dan fan rpm ayarlarına bak, termal macun değişikliği yapıldı mı?
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
termal macun yenilendi evet şu an soğudu mesela vurmamla çalıştı ama normalde çalışmıyor hiç. bios ayarlarındada fan always on görünüyor. açıp bakıcam artık ama zarar vermekten korkuyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Muhtemelen kabloyu tam oturtamadı, ayrıca bios dan fan rpm ayarlarına bak, termal macun değişikliği yapıldı mı?
termal macun yenilendi evet şu an soğudu mesela vurmamla çalıştı ama normalde çalışmıyor hiç. bios ayarlarındada fan always on görünüyor. açıp bakıcam artık ama zarar vermekten korkuyorum
Hayır zarar vermezsin sen en iyisi cpu z indir, derecelerine bak neden duruyor yardımcı olmamı istersen mesaj bırakman yeter
yazdım bakar mısın
Tamamdır
biostan fan ayarları yap termali değiştir ışığın söketini oturtmamıştır becerikliysen aç ve tak
yaptım çoktan bi etki etmedi. termal macunda yeni. açmayı bilsem açıcam da bilmiyom işte
Doğru dürüst bir servise götür.