Hangi oyunu tercih edersiniz (ben FIFA'cıyım)?
FIFA (EA FC 2024)
Valorant
Minecraft
CSGO
League of legend
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangi oyunu tercih edersiniz (ben FIFA'cıyım)?
Bence Counter-strike 1.6 daha kaliteli 1999 dan beri çıkmış bir oyun, aslında oyunun modu ama şimdi çok fazla kitlesi var Half-life da devam ediyor ama onu oynayan pek yok sanırım
Cevap
15Cevap
Bu karşılaştırma olmaz ki ama cs lol valoyla
Fifa karşılaştırmaeı saçma
Her oyunu kendi kulvarında karşılaştırmak lazım
Niye fps oyununu futbol oyunuyla karşilastirasin😂
Çok farklı tarzda oyunlar var neye göre kıyaslamamız gerekıyor ki 🤔 cs vs. Valo dersen cs derim.
Mekanıklerı daha iyi , abuk subuk fantastik sahneleri yok.
İçinde geçen 8 yılıma ASLA ihanet edemem bu yüzden CS:GO diyorum.
Gerçek oyuncular bir devri kapatırken ağlar...
Bizim gözümüzde Türkiye'de Parisi görmek niteliğinde bir duyguydu. Farklı bir sevgim vardı.
Cs bir kilometre taşıdır diğerleriyle kıyas bile yapılamaz bence
Red Dead Redemption serisi bambaşka bir şey. Oyun demek saygısızlık olur, bir başyapıt.
Minecraft varken diğerleri bir hiç. En kötüsü valorant. Katlanılabilir olan da lol.
Cs go tabiki derim popüler olmasına bakarım. Halbuki popüler olmayıp güzel olan oyunlar da vardı.
CS Go diyorum artık 2 cıktı 1 seneye kalmaz optmz. olur.
cs gibisi yok tabiki ama cs2 çok gereksiz ve kötü hiç beğenmedim
Cs2 oyunu bırakmama neden oldu R. İ. P CS:GO 😔
@tülayısevenoçocuk hiç sorma ya yemin ederim içim kan ağlıyo ama bırakamıyorum genede
Çok daha çocuksu bir hale dönmüş cs2 bana kalırsa. O maskülen cs go dan eser yok resmen... Harcadığım 6k saatimi özledim :( faceit 8 lvl Esea B+ ah ah mm zaten global... Sen hangi rütbede oynuyordun?
@tülayısevenoçocuk evet aşırı yapmacık çift keleş
Hele glock ve ak tam bir su tabancası olmamış mı shshshshshshs iğrenç ya baya da güzel oynuyorsun o zaman öift keleş güzel rank zevkli maçlar dönüyor, steamden ekliyim istersen eğlencesine duo oyunlar oynayabiliriz sakıncası yoksa...
@tülayısevenoçocuk cs dışında oyun oynamıyorum ve abimin hesabı maalesef
Anladım problem değil :)
CS2 guzel bence update'lerle iyilesecek zaten her gun update geliyor. Yeni mekanikleri cok seviyorum. rankin neydi kanka?
Cs2 de rank açmadım dostum. CS:GO da Faceit 8lvl ESEA B+ MM Global
Bunlardan hiç biri. Bana göre en iyi oyunlar god of War, rdr2, GTA5 ve withcer 3 ve subnautica. Subnautica'yi koymazsam olmazdi. Çünkü ilk oyunu harika bir şey.
Bunların arasından en kalitelisi FIFA.
Ama tüm oyunların arasından en kalitelisi tartışmasız RDR2'dir.
evet detay seviyesi grafik kalitesi mekanikler su gecirmez
Abimle küçükken beraber oynardık. Azıcık da ben oynayım diye başında dikilirdim. Hala da çok severim.
Lolu çok oynadım başkada bilmiyorum 🧙♀️🪄
Succubus harika bence.
bi fifayı biliyorum fifa deyim 😄😄
CS:GO bitti artık CS2 var.
knk baya populer oldu
minecraft
Frantics, fifa20
Minacraft yillarin oyunu ♥️♥️♥️♥️
En İyi Cevap