Mobile Legends mi, League of Legends:Wild Rift mi?
Mobile Legends
League of Legends Wild Rift
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ya arkadaşım kıyaslamayı bırakın artık mlbb lol çakması bi oyun karakterlerden skinlerine kadar çakma hatta. Birincisi mlbb de oyun stratejisi yok, bilgi yok. Skillere random basıp kill alabiliyorum. LoL böyle değil Wild Rift de keza. Ben bi oyunu öğrenmek için skillerini okuyuorum, pasiflerini okuyorum gidip rünleri okuyup öğreniyorum itemleri öğreniyorum slkjlsjfkdlj gidip her sezon bufflanan nerflenen item heroları gözlemliyorum mlbb yi de uzanarak oynuyorum bu iki oyunu kıyaslamak şimdi adil mi?
Çok detaya girmek istemiyorum ya e spor filan oyuncusu olmicam fjcjsjx sadece hangisini oynasam diye basit soru sordum.😄Bu kadar ciddiye alacağını yükselecegini bilseydim sormazdim az relax fhsvjjszk Lole filan sövmedim
Beynimi yormayacak bir oyun arıyorum sadece dhcjsjxj zaten gündelik hayatım beni ve kafamı fazlasıyla yoruyor kafa dagitmak istiyorum
allahin toksik lolcüsüyüm iste yanyana görünce kendimden gectim akdjalkjfjakf
Yok ya ben o kadar ciddiye almıyorum fjcjsjx dediğim gibi mbll de bile sinirden kanser oluyorum lolde kendimi düşünemiyorum
kardo sen lole baslama kafani fiziksel anlamda dağitirsin yoksa (duvara mi vurursun tele mi bilemem) xd
Bence de fazla detaylı şeyler beni sıkıyor dhcjsjs
cok detay var ağam
Eyvallah sağol
Mobil legends eskiden güzeldi. 2016-2019 yılları arasında güzeldi. Sonradan bozuldu, gereksiz yere ping hataları vermeye başladı. Diğer oyunu ise ben sadece bir iki defa oynadım. O zamanlar mobil legends oynadığım için diğer oyun beni sarmamıştı
Artık pek ping sorunlari olmuyo ya çözmüsler sanırım sorunu. Ms stabil genelde..
Cevap
7Cevap
Mobile Legends
Yıllardır LoL oynuyorum diğer oyunlar gelip geçici LoL kalıcıdır :)
Yanlışlıkla mobile legends seçtim.
Wild rift veya normal Lol diyorum
Mobile legends pay to win oyunudur çünkü.
Artık hangi oyun değil ki her şey para
pc de valorant / cs go değil
Onlarda da hile çok oluyo diyolardi bir aralar.
valorantta hile çok nadir ben daha rastlamadım ama.
Anladım. Bilmiyorum iyi sisteme sahip olmadığım için duyduklarımı söylüyorum kendim oynayamadım.
Oynarsan çok zevkli artık toxic bile çok az.
Fırsatım imkanım olur umarım sağol.
Umarım , rica ederim.
Arena of Valor
LoL kurtulamadığım tek oyun lanetim kısacası
Nick?
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?