İkisi de oyun kütüphanemde ama hangisini önce oynamam gerektiğine karar veremedim
Ori and the Will of the Wisps
Hollow Knight
Oyun oynamıyorum/Bilmiyorum
İkisi de mükemmel
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba
Kesinlikle ori diyorum. Oyunun akışı, ilerleyişi, az da olsa hikayesi, bulmacaları karakter yetenekleri ve basitliği oyunu gayet başarılı kıldı gözümde. Ben oyumu o oyundan yana kullanıcam.
Teşekkür ederim
Ömrümde iade etmek istediğim tek bir oyun oldu oda Hallow Knight. Ori'yi oynadıktan sonra oynadım kanser oldum oynarken satın alıp bitiremedim bile. Oriden önce oynarım diyorsan deneyebilirsin ama Ori platform oyunlarının en iyisidir. Müzikleri hikayesi muhteşem. Hele 2. Oyunun sonunda ağlamayan insan yoktur o derece.
O zaman soğumamak için önce Hollow'u bitireyim
Ah be Hallow seni ne hayallerle almıştım güzelim oyunu yaparken bi bak diğer platform oyunlarına.
İkisi de güzel, Ori karanlık bir disney filmi havası verdi bana, HK'ı çok daha beğendim ama hem dövüş hem de navigasyon açısından zorlaştığı yerler var. HK'ın baş karakterini de çok seviyorum, içinde boşluğu barındıran cinsiyetsiz bir peygamberimsi savaşçı olsam keşke
Cevap
3Cevap
Ori 2 çok güzeldi
Solucanlı sahneyi geçene kadar sinir krizi geçirmiştim
Grafif ve hikayesi güzel
Sağ olun :D
İkiside güzel ama önce hollow u oyna sonra ori yi oyna çünkü ilk ori yi oynarsan diğerinden zevk alamazsın
Çok teşekkürler, öyle yapayım
Ori daha güzel
Teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?